Albert Dyrlunds kjæreste:

Hittil ukjent kjæreste i sorg etter dødsfallet

Deler hjerteskjærende minneord med sine følgere.

I SORG: - Han var det beste, mest omsorgsfulle mennesket. Vi har vært uadskillelige og svært forelsket helt siden vi møtte hverandre, sier Maria Andersen, Albert Dyrlunds hittil ukjente kjæreste. Foto: mariajandersenart / Instagram
I SORG: - Han var det beste, mest omsorgsfulle mennesket. Vi har vært uadskillelige og svært forelsket helt siden vi møtte hverandre, sier Maria Andersen, Albert Dyrlunds hittil ukjente kjæreste. Foto: mariajandersenart / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag forrige uke kom nyheten om at den danske youtuberen og medieprofilen Albert Dyrlund (22) hadde omkommet i en ulykke.

Det bekreftet familien hans overfor Ekstra Bladet.

Dyrlund skulle filme en Youtube-video i Italia da han falt utenfor en skrent og døde etter et fall på cirka 200 meter. Ulykken skal ha skjedd onsdag.

- Familien er i dyp sorg, uttalte hans mor, Vibe Jensen, til Ekstra Bladet fredag.

BEKLAGER: I en 14 minutter lang video legger youtuber James Charles (21) seg helt flat. Video: Youtube / James Charles Vis mer

- Svært forelsket

Offentligheten visste ingenting om at nå avdøde Dyrlund hadde kjæreste. Men det hadde han. Siden i vinter har han nemlig dannet par med Maria Andersen, som jobber som grafisk designer.

Det skriver danske BT.

- Han var det beste, mest omsorgsfulle mennesket. Vi har vært uadskillelige og svært forelsket helt siden vi møtte hverandre, sier en knust Maria Andersen til avisen.

Grunnen til at paret valgte ikke å stå frem som kjærester skal ha vært at Dyrlund ville beskytte henne fra en nysgjerrig offentlighet. Midt i den ubegripelige sorgen klarer imidlertid ikke Andersen å gjemme sine følelser etter tapet av sin «andre halvdel».

OMKOM: Youtuberen Albert Dyrlund omkom i en tragiske fallulykke tidligere denne uka. Foto: Michael Bager
OMKOM: Youtuberen Albert Dyrlund omkom i en tragiske fallulykke tidligere denne uka. Foto: Michael Bager Vis mer

På sin egen Instagram-profil har hun nå delt en rekke bilder av henne selv og Dyrlund. På samme tid minnes hun tiden de hadde sammen og setter ord på den store sorgen hun nå opplever.

Hun skriver at hun fikk den tunge beskjeden om bortgangen dagen etter at den tragiske ulykken inntraff.

Sender tanker til familien

«Jeg kan ikke forstå det, og livet gir ingen mening akkurat nå. Jeg ville ofret livet mitt for at han skulle være her nå. Han hadde så mange drømmer og planer i livet», skriver hun.

Hun fortsetter:

«Vi hadde planer sammen. Dette var kun begynnelsen på en fin fremtid, som på en brøkdel av et sekund ble revet fra ham og meg. Han hadde hele livet foran seg, og han var det søteste mennesket med det største hjertet. Jeg har aldri møtt en person som var så livsglad, positiv og talentfull».

I innlegget sender hun også sine tanker til Dyrlunds nære venner og familie.

«Jeg kan bare si at han for alltid vil ha en stor plass i mitt hjerte, og jeg håper fortsatt at dette bare er en drøm - et mareritt. At jeg skal våkne om litt, at alt er normalt og at han ligger ved siden av meg».

FARLIG: De to Youtube-stjernene Alex og Alan Stokes er i trøbbel etter å ha utført et falskt bankran. Reporter: Christian Wehus. Video: Stokes Twins. Vis mer

Maria Andersen minner sine følgere på å huske på å nyte tiden med sine kjære.

Jeg ville gjort alt for å klemme Albert igjen, avslutter hun minneordene med, et innlegg som blir overstrømmet av kondolanser og trøstene ord.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer