Hit reiser Britney med alle sine menn

Gammel vane er vond å vende for popstjernen Britney Spears.

SEOGHØR.NO: Helt siden gjennombruddet med singelen «Hit me baby one more time» i 1998, vært en av verdens mest populære kvinnelige artister.

Men suksessen på musikkfronten har ikke gjenspeilet seg i kjærlighetslivet.

Etter hennes første forhold - til artistkollega Justin Timberlake - har Britneys privatliv vært preget av flere nedturer enn oppturer.

Skilsmisse

TØFF TID: Slutten av 2000-tallet ble en tung tid for Britney, som kuliminerte med at hun ble lagt inn til behandling på psykiatrisk klinikk og umyndiggjort. De siste årene har Britney jobbet hardt for å finne tilbake til et tradisjonelt familieliv. Foto: All Over Press
TØFF TID: Slutten av 2000-tallet ble en tung tid for Britney, som kuliminerte med at hun ble lagt inn til behandling på psykiatrisk klinikk og umyndiggjort. De siste årene har Britney jobbet hardt for å finne tilbake til et tradisjonelt familieliv. Foto: All Over Press Vis mer

Ekteskapet til danseren Kevin Federline - som hun har sønnene Sean Preston (8) og Jayden James (7) med - endte i 2007 med skilsmisse etter tre års ekteskap.

Og med sin tidligere manager Jason Trawick ble forlovelsen brutt før paret rakk å velge seg en kirke til bryllupet.

Nå håper Britney på at David Lucado skal være mannen hun finner lykken med livet ut

Romantisk familieferie

FORELSKET: Britney Spears og advokaten David Lucado har vært sammen i ett år, og ser ut til å være svært lykkelige sammen. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
FORELSKET: Britney Spears og advokaten David Lucado har vært sammen i ett år, og ser ut til å være svært lykkelige sammen. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press Vis mer

For tiden pleier de to kjærligheten på Hawaii, og torsdag la Britney ut flere bilder på sin Instagramkonto, som viser paret smilende sammen med popstjernens sønner.Men dersom David er overtroisk, skulle han nok helst sett at Britney valgte et annet reisemål enn øygruppen i Stillehavet.

I løpet av alle sine tidligere langvarige forhold, som har endt med det ene bruddet etter det andre, har Britney tatt med partnerene sine på kjærlighetstur til Hawaii.

Med Justin Timberlake besøkte hun delstaten i 2002. To år senere var hun der på en av flere turer med Kevin Federline.

I 2010 var det Jason Trawick sin tur til å bli med Britney, til det hun anser som sin kjærlighetsøy.

I toppform

UNGDOMSKJÆRESTER: Slik så det ut da Britney dro til Hawaii med Justin Timberlake i 2002. Foto: Stella pictures
UNGDOMSKJÆRESTER: Slik så det ut da Britney dro til Hawaii med Justin Timberlake i 2002. Foto: Stella pictures Vis mer

På sin Instagram-side viste Brtiney at hun under årets tur med sin David er i bedre form enn på lenge. På et av bildene smiler hun bredt mens hun stolt viser frem sin nytrente bikinikropp.

Til tross for dårlig erfaring med forhold, legger hun ikke skjul på hun er stormende forelsket i advokatkjæresten.

- Jeg elsker at han er lidenskapelig og morsom og sexy. Vi møttes på en fest og fikk kontakt med en gang, har hun tidligere sagt ifølge Daily Mirror.

LES OGSÅ: Britneys lillesøster giftet seg