VANT: Trønderne Mikkel S. Eriksen og Tor Erik Hermansen. Foto: Stella Pictures
VANT: Trønderne Mikkel S. Eriksen og Tor Erik Hermansen. Foto: Stella PicturesVis mer

Historisk norsk Grammy

Mikkel og Tor Erik hedret med verdens mest prestisjetunge musikkpris.

SEHER.NO: - Å vinne Grammy for beste R&B-sang er noe av det største vi har opplevd. Spesielt gøy er det at det er i en kategori hvor prisen gis til låtskriverne, sier Tor Erik Hermansen til NTB etter utdelingen i Staples Center i Los Angeles natt til mandag.

Sammen med Stargate-makker Mikkel S. Eriksen ble han historisk da han hentet hjem prisen for beste R&B-sang for låta «Miss Independent» sunget av Ne-Yo.

Tor Erik Hermansen feiret seieren søndag kveld sammen med kona Roda Ahmed, kollega Mikkel Eriksen, hans kone Hege Christin Fossum og manageren Tim Blacksmith, skriver VG Nett.

Den norske produsentduoen var involvert i totalt 12 nominasjoner under nattens Grammy-utdeling i Los Angeles, blant annet med Jennifer Hudsons «Spotlight», som for øvrig vant prisen for beste R&B-album.

Her er bildene fra nattens Grammy-show!

Robert Plant fra Led Zeppelin og bluegrass-sangeren Alison Krauss, ble nattens store vinnere. Plant og Krauss vant prisen både for beste plate og beste album med «Raising Sand», i tillegg fikk de priser i kategoriene for både pop og country.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Janet spiller inn norsk låt