FRIDDE: Clas Kvisler fridde da han var på tur med kjæresten Ann-Marie Berg i Edinburgh i Skottland.  Foto: TV 2
FRIDDE: Clas Kvisler fridde da han var på tur med kjæresten Ann-Marie Berg i Edinburgh i Skottland. Foto: TV 2Vis mer

Historisk Jakten-frieri!

- Jeg er ikke en mann som venter 20 år lenger, sier Jakten-bonden.

SEHER.NO: Årets "Jakten på kjærligheten"-bønder har tatt sine valg.

I mandagens episode ble det nemlig klart at Clas Kvisler til slutt valgte Ann-Marie Berge, mens Calle Breen valgte Grete Nordengen.

Kristian Akervold på sin side, valgte - ikke overraskende - Anita Orvedal, mens Jan Erik Kjær er mannen som bestemte seg for å trekke seg fra programmet.

- Jeg er ikke som alle andre jeg vet du, smiler Clas, som sikter til det faktumet at han valgte å gjøre valget sitt tidligere enn planlagt i mandagens episode.

Men ikke nok med det: Så forelsket er Kvisler blitt, at han bestemte seg for å fri til Ann-Marie under reisen som avslutter "Jakten på kjærligheten" for de to - i Edinburgh i Skottland.

- Jeg tok steget ved å jakte kjærligheten på TV, og da kunne jeg jo samtidig fri! Jeg er ikke en mann som venter i 20 år lenger. Dessuten er jeg vel den første som frir i "Jakten", forteller TV-bonden til Seher.no.

Kvisler innrømmer at han var spent når han tok det store steget.

- Spenningen var selvfølgelig der. Og jeg er også veldig spent på å se det på TV, jeg aner jo ikke hvordan de har satt det sammen, forteller han.

Hvordan frieriet gikk får man se i "Jakten på kjærligheten" neste uke.

Men om han blir gift eller ikke, "Jakten"-bonden er full av lovord om sin nye flamme.

- Ann-Marie er voksen, og har sett litt av verden. Hun er en klok dame. Da jeg så henne på speed-daten tenkte jeg vel at det kanskje kom til å bli henne.

Og:

- Vi er fortsatt forelsket, og kjærester fortsatt. Vi har lært veldig mye av hverandre, medgir Clas Kvisler til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten