- Historien hennes er ren løgn

Jennifer Aniston tente på alle pluggene etter «The Hills»-stjernens skandaleintervju.

FORVIKLINGER: I «Just Go With It» spiller Jennifer Aniston og Adam Sandler to kolleger som later som om de er gift. Her er de to på premieren, som Heidi Montag ble nektet å være med på. Foto: All Over Press
FORVIKLINGER: I «Just Go With It» spiller Jennifer Aniston og Adam Sandler to kolleger som later som om de er gift. Her er de to på premieren, som Heidi Montag ble nektet å være med på. Foto: All Over Press Vis mer
Se traileren til «Just Go With It» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: TV-stjernen Heidi Montag (24) var i skyene etter å ha kapret sin første filmrolle den nye spillefilmen «Just Go With It», hvor Jennifer Aniston (42) og Adam Sandler (44) spller to kolleger som later som om de er gift.

Men tiden etter innspillingen har ikke vært like lystig for «The Hills»-stjernen. Montag har havnet i en offentlig ordkrig med Aniston, etter at hun hevdet den tidligere «Venner for livet»-skuespilleren hadde bannlyst henne fra filmpremieren.

- Jeg er så lei meg! Dette er den første filmen jeg er med i, og jeg får ikke gå på den røde løperen fordi Jennifer Aniston ikke vil ha meg der, sier hun i et intervju med Us Magazine.


Etter at intervjuet stod på trykk, har Aniston slått tilbake med å kalle Montag for en løgner.

- Historien hennes er ren løgn. Jennifer har ikke noe med å gjøre med hvem som blir invitert, sier Anistons talsmenn til bladet.

Montag står imidlertid på sitt.

Hun hevder hun allerede hadde designet sin egen kjole ferdig for arrangementet, da hun fikk vite at hun var uønsket.

- Jeg har vært en stor fan av Jennifer Aniston hele livet og det er trist at hun vil gjøre dette mot meg. Hun vet hvor vanskelig det er å bygge en karriere på egen hånd, sier Montag.

«Just Go With It» har norsk premiere 25. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Aniston forteller alt i ny bok