Hissige og hardhendte

Korte lunter, urimelige krav og stort press er en svært voldelig kombinasjon ifølge en ekspert.

HISSIGE: Supermodellene Naomi Campbell og Kate Moss er begge berømte for de korte luntene sine.  Foto: AP/Scanpix
HISSIGE: Supermodellene Naomi Campbell og Kate Moss er begge berømte for de korte luntene sine. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare supermodellen Naomi Campbell som herjer overskriftene etter å ha langet ut etter ymse folk i all offentlighet.

TIL HØYRE: Se bildene av de dramatiske divaene!

Det er mange andre dramatiske damer der ute, og de har korte lunter som gjør at de enten finner frem knyttneven over en lav sko, eller kanskje skjeller ut en tilfeldig og uanende forbipasserende.

LES OGSÅ: Naomi løslatt mot kausjon!

Mens Diana Ross har gått til angrep på en kvinnelig sikkerhetsvakt på en flyplass, har lille Kate Moss kastet seg over en fotograf på gata i London.

Bjørk fant frem knyttnevene da en fransk reporter ville ha en prat med henne, og la oss ikke en gang begynne på slagsmålet rapperen Miss Dynamite startet på en nattklubb!

Og, denne uka ble Mariah Careys konsert i Hong Kong avlyst - på grunn av et elendig billettsalg og helt urimelige krav fra stjernen!

- Det er vanskeligere å være en kvinne enn en mann når det kommer til suksess. På veien opp på stjernehimmelen må de være sykelig snille for å imponere massene - og overlegne bitcher når det kommer til business-delen, forteller Mike Fisher i British Association of Anger Management i London til The Sun.

LES OGSÅ: Paris og Shanna - hvem angrep hvem?
LES OGSÅ: Britney Spears vil skyte paparazzier!

- Den kan gå dem til hodet, og de kan bli både arrogante og høye på pæra. Alt i alt, blir dette en svært voldelig kombinasjon ...

SE HER: Cameron Diaz anmelder fotograf!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer