Tristan Thompson:

Hintet til frieri før utroskapsskandalen

Basketballstjernen spurte Kris Jenner om råd til hva han skulle kjøpe i gave til den vordende moren.

VILLE FRI TIL KHLOÉ: I den nyeste episoden av realityserien «Keeping Up With The Kardashians» har Tristan en samtale med Khloés mor, Kris Jenner om hva han skal kjøpe i gave til den daværende gravide Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix
VILLE FRI TIL KHLOÉ: I den nyeste episoden av realityserien «Keeping Up With The Kardashians» har Tristan en samtale med Khloés mor, Kris Jenner om hva han skal kjøpe i gave til den daværende gravide Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (34) og basketballspilleren Tristan Thompson (27) har virkelig fått bryne seg på både oppturer og nedturer i forholdet det siste halvåret.

Tidligere i år kunne paret glede seg over sin første datter sammen, True Thompson, men de fikk også satt forholdet på prøve etter stormen i amerikanske medier om Tristans utroskapsskandale.

I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians» kommer det frem at Tristan hadde en helt spesiell plan for sin daværende gravide kjæreste på dette tidspunktet.

Diamantring

I episoden kommer det nemlig frem at Tristan tyr til moren til Kardashian- klanen, Kris Jenners (62) hjelp.

Ifølge Cosmopolitan hadde basketballspilleren en samtale med Khloés mor over Facetime, der Tristan skal ha fortalt Kris at han ønsket å kjøpe en gave til Khloé før fødselen.

Videre skal han ha fortalt at Khloé ønsket seg en gave hun kunne gi videre til sine etterkommere.

UTE PÅ VIFT: Her er stjerneparet Khloé Kardashian og Tristan Thompson, sammen med storesøster Kourtney Kardashian på vei ut fra bursdagsfeiringen til Jordyn Woods forrige måned. Foto: NTB Scanpix
UTE PÅ VIFT: Her er stjerneparet Khloé Kardashian og Tristan Thompson, sammen med storesøster Kourtney Kardashian på vei ut fra bursdagsfeiringen til Jordyn Woods forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kris var kjapp med å foreslå at basketballspilleren burde kjøpe en diamantring i gave til Khloé.

- Corey kjøpte denne vakre lille diamantringen til meg til jul for et par år siden, sa Kris og la til:

- Du vet, frem til du kjøper den store diamanten som skal være på ringfingeren hennes.

- Selvfølgelig, etter hvert, skal Tristan ha svart.

Episoden var spilt inn da Khloé var gravid for flere måneder siden, og det er trygt å si at mye i forholdet deres har forandret seg siden den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Reality-stjernen, som fikk sitt første barn denne våren, holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. På nyåret åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

Føler fortsatt på utroskapen

En nær kilde fortalte nylig til People at Khloé har vært veldig stresset og emosjonell under filmingen av «Keeping Up With The Kardashians» den siste tiden.

- Følelsene hennes om Tristans utroskap er noe hun fortsatt føler på. Hun har gode uker når hun føler seg bra, og dårlige uker når hun er lei seg over det.

View this post on Instagram

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Det er heller ikke lenge siden at Khloé skal ha bestemt seg for å flytte sammen med Tristan tilbake til Cleveland, men nå kan det ifølge nettstedet se ut til at flytteplanene er satt på vent.

- Det er selvfølgelig vanskelig å stole på en person hundre prosent, som var utro få dager før han skulle bli pappa, sier kilden og legger til:

- Khloé ønsker å flytte tilbake til Cleveland, men hun er usikker på når. Flyttingen er utsatt foreløpig og hun virker veldig opprørt over å forlate familien sin. Hun hadde den beste sommeren i Los Angeles.

Kilden påpeker at det er slitsomt for Khloé som førstegangsmor å innspille en ny sesong av den berømte tv-serien, samtidig som hun må være vitne til episodene som ruller på tv-skjermen om Tristans utroskap.

Delte kryptiske meldinger med fansen

Realitystjernen har delt flere kryptiske meldinger på Instagram-story den siste tiden, og det har fått fansen til å spekulere i om hva som skjer i forholdet til stjerneparet.

DELTE RÅD: Reality-stjernen har i det siste delt flere råd med fansen på Instagram. Foto: skjermbilde fra Instagram/Khloekardashian
DELTE RÅD: Reality-stjernen har i det siste delt flere råd med fansen på Instagram. Foto: skjermbilde fra Instagram/Khloekardashian Vis mer

«RIP til alle de timene med søvn som jeg har mistet ved å overtenke», skal Khloé ha delt med følgerne sine tidligere denne måneden, ifølge People.

Kort tid etter skal det ha dukket opp enda en melding fra realitystjernen.

«Du kan gå på gymmen, drikke vann og ta vitaminer. Men hvis du ikke klarer å håndtere det som foregår i hjertet og hodet ditt, vil du fortsatt være usunn».

De oppsiktsvekkende meldingene kom kort tid etter at flere kilder fortalte E News i slutten av september, at paret har hatt en fin sommer sammen og er på et bedre sted enn tidligere.

LES OGSÅ: Full uenighet rundt Khloés valg