<strong>SKILLES:</strong> Channing Tatum og Jenna Dewan går fra hverandre etter ni år som ektepar. Foto: Angela Weiss / Getty Images
SKILLES: Channing Tatum og Jenna Dewan går fra hverandre etter ni år som ektepar. Foto: Angela Weiss / Getty Images Vis mer

Channing Tatum og Jenna Dewan skilles:

Hintet om problemer i ekteskapet for tre år siden

- En utfordring å kombinere karriere og familieliv, sa Channing Tatum i 2015.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Natt til tirsdag kom Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (37) og kona Jenna Dewan (37) med nyheten om at de skal skilles.

Paret har vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på snart fem år.

Bruddet kom som et sjokk på mange. Duoen har nemlig ved flere anledninger blitt omtalt som «det perfekte paret», og har til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

Men selv om Channing og Jenna sett fra utsiden har hatt et tilsynelatende perfekt ekteskap, hintet «Magic Mike»-skuespilleren om vanskeligheter på privaten allerede i 2015.

Da People for nesten tre år siden spurte skuespilleren om hvordan han var på å kombinere sitt profesjonelle liv med familielivet, innrømmet han at dette var noe han ikke var spesielt god på.

- Jeg er heldig som har mennesker i livet mitt som bryr seg nok til å sørge for at jeg ikke roter det helt til, fortalte han til nettstedet den gangen.

Saken fortsetter under bildet.​​

<strong>FORELDRE:</strong> Livet endret seg stort da Channing og Jenna ble foreldre til lille Everly. Her er de avbildet i 2013, like før datteren ble født. Foto: John Shearer / INVISION
FORELDRE: Livet endret seg stort da Channing og Jenna ble foreldre til lille Everly. Her er de avbildet i 2013, like før datteren ble født. Foto: John Shearer / INVISION Vis mer

Channing forklarte videre at han kunne ha vansker med å skjønne når han måtte roe ned på jobb, men at da datteren Everly kom til verden hjalp det ham med å sette ting i perspektiv.

- Med en familie og en liten jente blir alt veldig klart. Er det verdt det å tilbringe så mye tid borte fra dem, la han til.

37-åringen skrøt også av kona Jenna, som alltid har hjulpet ham med å holde beina godt plantet på jorda, da de er hverandres støttespillere.

Det er tydelig at karrieren har lagt mye press på skuespilleren, noe han selv også påpekte i 2015.

- Jeg er glad i en utfordring, men jeg skulle ønske ting ville roe seg litt ned. Det hadde vært deilig. Men jeg har ikke noe annet valg - jeg kan ikke unngå å leve i nuet, fortalte han den gangen.

​Skilles som venner

Nå ser det derimot ut til at familieidyllen har tatt slutt. I innlegget de begge har delt på Instagram legger paret vekt på at de skilles som gode venner.

«Absolutt ingenting har endret seg med tanke på hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er et vakkert eventyr som fører oss på ulike veier nå», står det i innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre skriver de at de ikke ønsker å bryte opp familien.

«Vi er fortsatt en familie og vi vil alltid være kjærlige og dedikerte foreldre til Everly», skriver de videre.

Møttes på sett

I fjor snakket Jenna ut om hvordan den kjekke skuespilleren forførte henne. Det røpet hun til talkshow-verten Ellen DeGeneres (60), ifølge Perez Hilton.

Jenna fortalte at kjekkasen møtte opp på hotellrommet hennes iført bare undertøy, en sombrero og UGG-støvler deres første natt sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>FORELSKET PÅ SETT:</strong> Channing og Jenna møttes under innspillingen av dansefimen «Step Up» i 2006. Her er de avbildet på premierefesten samme år. Foto: REUTERS / Fred Prouser
FORELSKET PÅ SETT: Channing og Jenna møttes under innspillingen av dansefimen «Step Up» i 2006. Her er de avbildet på premierefesten samme år. Foto: REUTERS / Fred Prouser Vis mer

De skal ha ha hatt god kjemi under innspillingen av filmen «Step Up», men det var ikke før innspillingen var ferdig at Channing turte å satse.

- Han gjennomgikk hele denne greia med at han ikke ville være i noe forhold, så jeg måtte være hard mot ham. «Du, om du vil date andre mennesker og være fri går det fint, men vi skal ikke henge sammen og se filmer. Du må finne ut hva du vil, fordi jeg vet at jeg vil være med deg», sa hun til ham.

Det er det som skal ha ført til at den tidligere stripperen møtte opp på hotellrommet hennes svært lettkledd.

- Han sa at han hadde sjansen til å være fri, men at han ikke klarte å stoppe å tenke på meg. Jeg gikk og åpnet døren, han kommer til å drepe meg for dette, men der sto han i bare undertøy, en sombrero og UGG-støvler, og han bare: «La oss gjøre dette», fortalte hun til den populære talkshow-verten.

<strong>KJÆRLIGE:</strong> Paret har alltid sett svært forelsket ut når de har blitt avbildet på offentlige arrangementer. Nå går de hvert til sitt. Foto: Chris Pizzello / INVISION
KJÆRLIGE: Paret har alltid sett svært forelsket ut når de har blitt avbildet på offentlige arrangementer. Nå går de hvert til sitt. Foto: Chris Pizzello / INVISION Vis mer

Frieriet gikk galt

I et intervju med radiokanalen BBC Radio 1 åpnet Channing i fjor opp om hendelsen som oppstod da han skulle fri til Jenna. Det gikk etter alt å dømme langt fra slik han hadde sett for seg.

- Jeg gjorde noe ondskapsfullt da jeg fridde til kona mi, fordi jeg trodde hun luktet lunta og skjønte hva jeg var i ferd med å gjøre.

- Jeg fortalte henne at jeg aldri ville gifte meg, i et forsøk på å sette henne ut av spill, sa skuespilleren til radiovert Nick Grimshaw, ifølge Contact Music.

Spøken ble ikke tatt særlig godt imot. Channing fortalte i intervjuet at Jenna knakk fullstendig sammen i tårer.

- Jeg tenkte bare: «Dette går ikke særlig bra», så jeg måtte faktisk fri til henne tidligere enn jeg hadde planlagt.

LES OGSÅ: Ble foreldre for første gang

CHANNING TATUM I OSLO: Hollywood-stjerna Channing Tatum tilbrakte kvelden på en eksklusiv Oslo-restaurant med krimforfatter Jo Nesbø da han var i Norge. Video: Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer