Channing Tatum og Jenna Dewan skilles:

Hintet om problemer i ekteskapet for tre år siden

- En utfordring å kombinere karriere og familieliv, sa Channing Tatum i 2015.

SKILLES: Channing Tatum og Jenna Dewan går fra hverandre etter ni år som ektepar. Foto: Angela Weiss / Getty Images
SKILLES: Channing Tatum og Jenna Dewan går fra hverandre etter ni år som ektepar. Foto: Angela Weiss / Getty Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Natt til tirsdag kom Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (37) og kona Jenna Dewan (37) med nyheten om at de skal skilles.

Paret har vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på snart fem år.

Bruddet kom som et sjokk på mange. Duoen har nemlig ved flere anledninger blitt omtalt som «det perfekte paret», og har til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

Men selv om Channing og Jenna sett fra utsiden har hatt et tilsynelatende perfekt ekteskap, hintet «Magic Mike»-skuespilleren om vanskeligheter på privaten allerede i 2015.

Da People for nesten tre år siden spurte skuespilleren om hvordan han var på å kombinere sitt profesjonelle liv med familielivet, innrømmet han at dette var noe han ikke var spesielt god på.

- Jeg er heldig som har mennesker i livet mitt som bryr seg nok til å sørge for at jeg ikke roter det helt til, fortalte han til nettstedet den gangen.

Saken fortsetter under bildet.​​

​Channing forklarte videre at han kunne ha vansker med å skjønne når han måtte roe ned på jobb, men at da datteren Everly kom til verden hjalp det ham med å sette ting i perspektiv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer