Kylie Jenner:

Hintet hun om terminen?

Fansen er skråsikre på at Kylie Jenner røpet termindatoen flere måneder før hun fødte.

HAR FØDT: Mandag ble det kjent at Travis Scott og Kylie Jenner har blitt foreldre igjen. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
HAR FØDT: Mandag ble det kjent at Travis Scott og Kylie Jenner har blitt foreldre igjen. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Mandag kom nyheten fansen har ventet på i flere måneder. Kylie Jenner (24) har født. Det var i september det ble kjent at sminkemogulen og realitystjernen ventet sitt andre barn med kjæresten Travis Scott (30).

Paret har datteren Stormi (4) fra før.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Da Jenner gikk gravid med datteren i 2017, holdt hun graviditeten hemmelig store deler av tiden. Derfor var det mange som var helt sikre på at realitystjernen ønsket å gjøre det samme denne gangen.

Flere trodde nemlig at Jenner fødte for en god stund tilbake, og analyserte hvert eneste bilde og video stjernen delte på sosiale medier.

At Jenner allerede hadde født, viste seg derimot ikke å stemme. I tillegg til å ta feil om tidspunktet for fødselen, kan det også se ut til at fansen har gått glipp av et annet, nok så åpenbart, hint.

Røpet hun termin?

I høst slapp Jenner magasinet Vouge inn i hjemmet sitt i Hollywood. Besøket resulterte i en av Vouges populære «73 spørsmål»-videoer på YouTube, og det var liten tvil om at 24-åringen ventet barn på tidspunktet.

Iført en kort topp og en blazer, var babymagen mer enn synlig. Men det kan se ut til at den var litt for synlig. Noen centimeter lenger opp fra magen kan det nemlig se ut til at svaret «alle» lurte på gjemte seg.

HINT?: Kylie Jenner bar et smykke med «222» da hun deltok i en YouTube-video med Vouge i høst. Foto: Skjermbilde / Vouge / YouTube
HINT?: Kylie Jenner bar et smykke med «222» da hun deltok i en YouTube-video med Vouge i høst. Foto: Skjermbilde / Vouge / YouTube Vis mer

Til antrekket hadde Jenner pyntet seg med tre halskjeder. På ett av dem ser man tre tall: «222».

Det er ikke bekreftet hva dette nummeret representerer, men flere fans mener ifølge The Sun at det neppe er tilfeldig at babyen ble født i den andre måneden i året som er 2022 - som også kan skrives 2/22.

Spekulerer på navnet

Som nevnt var det mandag «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen delte at hun har blitt mamma for andre gang. Til et bilde av det som tilsynelatende er hånda til datteren Stormi som holder babyens hånd, skrev Jenner «2/2/22» sammen med et blått hjerte.

Også bestemor Kris Jenner (66) har delt det samme bildet på sin Instagram-profil, med teksten «Mitt vakre barnebarn. Gud er god», etterfulgt av flere blå hjerter.

Det kan altså se ut til at Jenner har fått en sønn.

Det dveler imidlertid stor spenning til valg av babynavn. Kardashian/Jenner-familien er kjent for å velge ukonvensjonelle navn, som «North», «Dream» og «True». Flere mener imidlertid at navnet allerede er røpet av Kris Jenner selv.

Under bildet hvor Jenner kunngjorde fødselen, har «momageren» nemlig skrevet «Angel Pie». 24-åringens bestevenninne Stassie Karanikolaou (24) har også skrevet noe lignende: «Angel baby», ifølge People.

Navnet er imidlertid ikke bekreftet av foreldrene selv.

LES OGSÅ: Måtte operere etter ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer