Hintet Ben Affleck om bruddet her?

Da filmstjernen vant Oscar for to år siden, vakte takketalen hans oppsikt. Nå har ordene fått ny mening.

PERSONLIG TALE: Skuespiller og regissør Ben Affleck lettet helt uventet på sløret om det krevende ekteskapet sitt i takketalen under Oscar-utdelingen i 2013. Denne uken annonserte han og Jennifer Garden at de skal skilles etter ti år som mann og kone.  Foto: Afp
PERSONLIG TALE: Skuespiller og regissør Ben Affleck lettet helt uventet på sløret om det krevende ekteskapet sitt i takketalen under Oscar-utdelingen i 2013. Denne uken annonserte han og Jennifer Garden at de skal skilles etter ti år som mann og kone. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld annonserte stjerneparet Ben Affleck (42) og Jennifer Garner (43) at de går hvert til sitt etter nesten nøyaktig ti års ekteskap.

Paret, som har barna Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3) sammen, har understreket at bruddet er resultatet av en gjensidig og vennskapelig avgjørelse.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen» het det i uttalelsen deres.

Trebarnsforeldrene har vært utsatt for bruddrykter flere ganger tidligere, og kort tid før bruddet ble bekreftet svirret ryktene igjen rundt dem.

Ifølge TMZ har Ben og Jennifer slitt med å forene sine ønskede livsstiler i lang tid, ettersom «The Town»-regissøren liker å gamble og drikke.

Og allerede vinteren 2013, da han vant Oscar for thrilleren «Operasjon Argo», hintet Ben Affleck om at ekteskapet var krevende.

Saken fortsetter under bildene.

OVERRASKET: «Operasjon Argo»-regissørens noe fomlende og stotrende Oscar-takketale for mye omtale i etterkant. Han fikk uansett et kyss fra Jennifer Garner (t.h) vel på plass i salen igjen. Foto: Ap/ Afp
OVERRASKET: «Operasjon Argo»-regissørens noe fomlende og stotrende Oscar-takketale for mye omtale i etterkant. Han fikk uansett et kyss fra Jennifer Garner (t.h) vel på plass i salen igjen. Foto: Ap/ Afp Vis mer

I sin emosjonelle takketale takket han nemlig Jennifer på en noe spesiell måte:

- Jeg vil takke deg for at du jobber med ekteskapet vårt, gjennom ti julefeiringer. Det er, det er... bra. Det er hardt arbeid, men det er den beste typen arbeid. Og det er ingen jeg heller ville jobbet med, stotret Affleck fram fra scenen med Oscar-statuetten i hånden.

Se Ben Affleck takke kona fra cirka 6:30 i YouTube-videoen nedenfor:

Ifølge TMZ har han og «Alias»-skjønnheten gått til ekteskapsrådgivning i over to år, noe som kan stemme med innholdet i takketalen.

Tre uker før verdens mest prestisjefylte filmprisutdeling poserte ekteparet hver for seg på Directors Guild of America, som ble arrangert i Hollywood 2. februar 2013.

I GODT HUMØR: På Vanity Fairs fest etter Oscar-utdelingen i 2013, poserte Jennifer Garner smilende ved siden av Ben Affleck.  Foto: SipaUSA
I GODT HUMØR: På Vanity Fairs fest etter Oscar-utdelingen i 2013, poserte Jennifer Garner smilende ved siden av Ben Affleck. Foto: SipaUSA Vis mer

Ble ikke fornærmet

Etter Oscar-utdelingen 2013 var det flere som diskuterte prisvinnerens noe kontroversielle tale.

Ifølge Huffington Post ble Jennifer Garner i etterkant oppringt av venner, som lurte på om det gikk bra med henne.

- Jeg kjenner Ben, jeg vet at han mente det som verdens største, varmeste kompliment.

- Jeg tror han mente å si: «Hør, det vi har er virkelig ekte, jeg setter det høyere enn alt, jeg står i det sammen med deg og jeg vet at du er med meg». Det var slik jeg tok det, forklarte Garner til The Telegraph våren 2013.

Etter prisutdelingen presiserte «Gone Girl»-kjekkasen overfor Access Hollywood at ethvert forhold krever arbeid og vilje til å investere.

Før jul i 2012 roste Affleck kona, som har lagt mye av karrieren på hylla for parets tre barn.

- Det er to ting som må til for at et ekteskap skal lykkes. Det ene er å jobbe hardt med forholdet, og det andre er å gifte seg med noen som er altfor bra for deg. Og jeg har lykkes i begge deler, innrømmet Ben Affleck dengang.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke redd for å gå i dørken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer