Chloë Moretz og Brooklyn Beckham:

Hinter om utroskap etter kyssebildene av Brooklyn

Nå tar fansen Chloë Moretz i forsvar.

HINTER: Chloë Moretz og Brooklyn Beckham har vært av og på de siste fire årene. Nå later mye til at det er spikeren i kista for forholdet deres. Foto: NTB SCanpix
HINTER: Chloë Moretz og Brooklyn Beckham har vært av og på de siste fire årene. Nå later mye til at det er spikeren i kista for forholdet deres. Foto: NTB SCanpix Vis mer

(Se og Hør): I helgen fikk Brooklyn Beckham (19) mange til å sperre opp øynene, da han ble tatt på fersken mens han klinte til med den 20 år gamle modellen Lexi Wood.

Kyssebildene har fått flere av fansen til å se rødt, ettersom 19-åringen skal ha vært i et forhold med sin av-og-på-kjæreste gjennom fire år, Chloë Moretz (21) på tidspunktet.

Nå styrker Chloë fansens spekulasjoner, ifølge Huffington Post. Hun har nemlig delt et bilde av rapperen Cardi B sin låt, «Be Careful» på sin Instagram-story. Ifølge nettstedet handler låten om en gutt som er utro.

Dette har fått fansen til å ta av i kommentarfeltet.

- Du fortjener bedre. Tro meg, han kommer til å angre i fremtiden, skriver en, mens en annen skriver at Chloë er bedre uten «ham», som angivelig er Brooklyn.

- Elsker deg

Senest i mars ble David (42) og Victoria Beckhams (43) eldste sønn, Brooklyn tatt på fersken mens han klinte til med Chloë i gatene i New York.

Det er heller ikke lenge siden Chloë erklærte sin kjærlighet for Brooklyn. Da han fylte 19 år i mars, ønsket hun ham nemlig gratulerer med dagen ved å legge ut et bilde av ham hvor hun skrev:

- Stopp aldri å smile. Jeg elsker deg. Gratulerer med dagen, Brooklyn.

Av og på

Det unge paret fant tilbake til hverandre i høst, etter å ha skilt lag to ganger tidligere. De møttes første gang i 2014 under Paris Fashion Week, men den gang varte forholdet bare en kort stund.

Det skal ha vært den lange avstanden som gjorde det vanskelig for dem å få forholdet til å fungere. Mens Brooklyn bodde i London, var nemlig «If I Stay»-stjernen bosatt i Los Angeles.

LIDENSKAPELIG: Brooklyn og Chloë lot ikke fotografene forstyrre seg da de klinte til i New York forrige måned. Foto: NTB Scanpix
LIDENSKAPELIG: Brooklyn og Chloë lot ikke fotografene forstyrre seg da de klinte til i New York forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To år senere skrev Chloë et hjertesymbol under et av bildene til Brooklyn på Instagram, noe som satte fart i ryktene om at de hadde blitt sammen igjen.

Heller ikke den gangen varte forholdet lenge, og i et intervju med TV-programmet «The Talk» sa Chloë at alt oppstyret i media tæret på forholdet.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi: «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa hun, ifølge US Weekly.

Det gikk noen måneder før stjerneduoen gjorde det slutt igjen.

PAPPAGUTT: Brooklyn deltar stadig på offisielle tilstelninger med både pappa David og moren Victoria. Foto: NTB Scnapix
PAPPAGUTT: Brooklyn deltar stadig på offisielle tilstelninger med både pappa David og moren Victoria. Foto: NTB Scnapix Vis mer

Vil ikke følge i farens fotspor

Som sønn av et av verdens hotteste par, har Brooklyn så godt som blitt født inn i rampelyset.

De siste årene har han selv begynt å oppsøke rampelyset, men har tidligere avslørt til E! Online at kjendis-tilværelsen definitivt har sine utfordringer. Han kan nemlig ikke leve et «normalt» tenåringsliv.

- Jeg føler at det har sine oppturer og nedturer. Jeg føler jeg får gjøre ting som andre personer på min alder ikke nødvendigvis får muligheten til. Samtidig får ikke jeg oppleve mye av det de fleste andre 18-åringer gjør. Jeg kan ikke gå ut og feste hele tiden, fordi jeg må stå opp tidlig og jobbe, fortalte han.

Brooklyn innrømmet at han har følt et stort press fra omverdenen når det kommer til å gå i sin berømte fars fotspor. Likevel var han klar på at det ikke er fotball han ønsker å drive med.

Han er nemlig interessert i foto, og vil utvikle seg selv som fotograf.

- Jeg har mye press på meg. Hver gang jeg gjør en feil, ser alle på meg og bare: «Herregud, han gjorde en feil». Jeg nyter fortsatt å spille fotball, og jeg følger alltid med på pappa når han spiller, men nå vil jeg gå min egen vei.

LES OGSÅ: Nå angrer han bittert på dette