Hinter om nytt bryllup

Vil popstjernen også gjøre comeback som kone?

COMEBACK: Britney Spears er for tiden brennheit med det nye albumet «Femme Fatale» og flere freshe musikkvideoer. Her i aksjon i «Till the World Ends»-musikkvideoen, regissert av norske Ray Kay.   Foto: Stella  Pictures
COMEBACK: Britney Spears er for tiden brennheit med det nye albumet «Femme Fatale» og flere freshe musikkvideoer. Her i aksjon i «Till the World Ends»-musikkvideoen, regissert av norske Ray Kay. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears (29) er i full sving med sitt store comeback som artist, og etter å ha sluppet sin norskregisserte «Till The World Ends»-video denne uken, fortsetter hun med å slippe en annen bombe.

Den skandaleomsuste artisten, som har vært gift to ganger før, hinter nemlig om at hun kan komme til å gifte seg for tredje gang! Spears har vært sammen med agentkjæresen Jason Trawick (39) de to siste årene, og overfor UsMagazine avslører hun at bryllupsplaner ikke er utelukket.

- Vi har det fantastisk sammen! Han får meg til å le og vi er så avslappede i hverandres selskap. Så om vi har bryllupsplaner... kanskje. Man skal aldri si aldri, sier hun ertende til UsMagazine.

Spears forteller videre at hun aldri har vært lykkeligere enn hun er nå, sammen med «Mr. Right» Trawick. Ifølge en kilde i popstjernens familie er det svært sannsynlig at det forelskede paret kommer til å gifte seg.

- Jason var en av de få personene som ble hos Britney og støttet henne gjennom alt det vonde. Han var en av dem hun følte hun kunne være seg selv sammen med. Giftermål er noe de snakker om og det er i den retningen forholdet beveger seg, avslører kilden overfor magasinet.

Britney Spears giftet seg med barndomsvennen Jason Alexander 3. januar 2004 i Las Vegas. Ekteskapet ble annulert 55 timer etter vielsen. Bare omtrent syv måneder senere giftet hun seg med danseren Kevin Federline (31), som hun i dag har sønnene Sean (5) og Jayden (4) med.

Paret skilte seg i 2007, og det var den nåværende kjæresten som støttet Britney da hun mistet foreldreretten til sønnene sine og ble innlagt på psykiatrisk sykehus en kort periode.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot romanseryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer