Kylie Jenner og Travis Scott:

Hinter om ny baby i frekk hilsen

Kylie Jenners kjæreste fyller år.

STORESØSTER?: Travis Scott og Kylie Jenner har datteren Stormi Webster sammen, men skal angivelig være klare for at hun snart blir storesøster. Det legger Kylie i hvert fall ikke skjul på i et nytt innlegg. Foto: Skjermdump, Instagram
STORESØSTER?: Travis Scott og Kylie Jenner har datteren Stormi Webster sammen, men skal angivelig være klare for at hun snart blir storesøster. Det legger Kylie i hvert fall ikke skjul på i et nytt innlegg. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

onsdag fylte rapperen Travis Scott 27 år. Han er hele fem år eldre enn sin utvalgte, realitystjernen og forretningskvinnen Kylie Jenner (21). I kjent Kardashian/Jenner-stil ble ikke bursdagen markert intimt og privat, men heller med en gedigen fest og følelsesladde gratulasjoner i sosiale medier.

Bursdagsfeiringen til 27-åringen pågikk onsdag ettermiddag norsk tid. På Instagram-story har familien lagt ut flere videoklipp av det som virker å være en helsprø fest, med drinker, ekstravagant pynt og kjendisgjester.

Det er derimot ikke festen som vekker oppsikt i internasjonale medier. I stedet er det hilsenen fra rapperens kjæreste som nå får mange til å sperre øynene opp. I et langt innlegg på Instagram har nemlig Kylie Jenner tatt seg tid til å gratulere sin kjære.

«Let's fuck around»

At både bildene og teksten er såpass personlig vekker oppsikt. Totalt har stjernen delt fem bilder av seg selv, rapperen og deres felles datter Stormi Webster (1).

Tilhørende den søte bildeserien skriver hun følgende:

«Å se deg utvikle deg som partner, venn og sønn, samtidig som du har blitt den pappaen du er i dag, har vært så givende. Du er min beste venn og min kjære i en og samme pakke. Jeg elsker deg, og er så stolt av deg», skriver hun blant annet.

Gratulasjonens siste hilsen er imidlertid av en litt annen ordlyd - og har vekket interesse hos medier som Huffington Post og Refinery29. Kylie Jenner, som altså ble mamma for første gang i fjor, lirer av seg følgende sitat:

«Let's fuck around and have another baby», skriver hun. Utsagnet kan ha flere betydninger, men i kontekst av den siste leddsetningen, der Kylie skriver at hun gjerne vil ha et barn til, kan det første bety at hun … Vel, ønsker å lage et barn til med kjæresten.

Ser man bort fra konteksten, kan «let's fuck around» også bety at hun ønsker å ha det gøy med rapperen.

SØTE: Travis og Kylie koste seg på bursdagsfesten, som ble arrangert onsdag morgen norsk tid. Et par timer før, kom Kylie med en drøy hilsen til kjæresten. Foto: Splash News / NTB scanpix
SØTE: Travis og Kylie koste seg på bursdagsfesten, som ble arrangert onsdag morgen norsk tid. Et par timer før, kom Kylie med en drøy hilsen til kjæresten. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Kommentaren har, som nevnt, ikke gått upåaktet hen. Travis Scott har svart i kjærestens kommentarfelt, der han skriver at han elsker henne. Han omtaler henne som «wifey», noe som styrker spekulasjonene om at de to har giftet seg i all hemmelighet.

Kim og Kourtney Kardashian har også kommentert gratulasjonen, men velger å ikke kommentere babyutsagnet til lillesøsteren. Det er derimot ingen hemmelighet at Jenner ser for seg å bli mamma igjen. Allerede i oktober i fjor uttalte hun følgende, da hun fikk spørsmål om hvorvidt hun hadde planer om å skaffe Stormi søsken:

NYTT BARN?: Kylie har vært åpen om at hun gjerne vil ha et barn til. Hun er derimot tvilsomt gravid akkurat nå. På festen ble hun fotografert med mer enn bare en drink for hånden. Foto: Splash News / NTB scanpix
NYTT BARN?: Kylie har vært åpen om at hun gjerne vil ha et barn til. Hun er derimot tvilsomt gravid akkurat nå. På festen ble hun fotografert med mer enn bare en drink for hånden. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

- Jeg vil ha en baby til, men spørsmålet er når. Jeg er definitivt ikke klar for det akkurat nå (...). Når det skjer skal jeg dele mer av det med dere, sa hun til fansen.

Jenner holdt, som kjent, sitt første svangerskap skjult. Først da den vesle jenta kom til verden ble det bekreftet at hun faktisk hadde gått gravid i ni måneder, slik ryktebørsen skulle ha det til.

Hemmelig giftermål?

En potensiell forlovelse og ekteskap holder paret også skjult, selv om ryktene har pågått i årevis.

Spekulasjonene dukket først opp da Kylie viste frem en ny diamantring på Snapchat i slutten av 2017, før hun helte mer vann på ryktemølla i mars i fjor - med en ring med initialene til kjæresten, hvis egentlige navn er Jacques Webster.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

I desember i fjor blusset forlovelsesryktene opp igjen, etter at realitystjernen delte et søtt bilde av seg selv og Travis, og la til en diamantring-emoji i toppen av bildet. I ettertid tolket en rekke internasjonale medier, blant annet Mirror og US Weekly, emojien som et hint om forlovelse.

Men til fansens store skuffelse avkreftet rapperen ryktene om en mulig forlovelse i et intervju med Rolling Stone Magazine i desember, men hintet til at paret «snart skulle gifte seg».

Også i midten av april begynte giftermålryktene å sirkulere. Da hadde Travis en intim bursdagsfeiring, inspirert av filmserien om «Avengers».

BURSDAGSKAKE: Det ser ut til at Kylie og Travis muligens hinter om at de har giftet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram.
BURSDAGSKAKE: Det ser ut til at Kylie og Travis muligens hinter om at de har giftet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Under feiringen dukket det opp flere hint om at paret kan ha giftet seg, i form av bilder som blant annet storesøster Khloé Kardashian (34) delte fra feiringen på Instagram.

Både på bursdagskaken og ballongene sto det nemlig følgende: «Gratulerer med dagen, ektemann». Dette fikk flere til å tro at paret allerede kan ha giftet seg i all hemmelighet, men det gjenstår å se - ettersom verken Kylie eller Travis har kommentert det angivelige giftermålet.

LES OGSÅ: Slår ned på navneryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer