Zayn Malik og Gigi Hadid:

Hinter om mulig gjenforening

Har bare fine ord å si om eksen.

GODT FORHOLD: Forholdet mellom Zayn Malik (25) og Gigi Hadid (23) tok slutt i mars, men de er fremdeles gode venner. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Forholdet mellom Zayn Malik (25) og Gigi Hadid (23) tok slutt i mars, men de er fremdeles gode venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske artisten Zayn Malik (25) beskrives som svært gåtefull og en som ikke helt følger «reglene» i kjendistilværelsen. I et nytt intervju med GQ, hvor han i denne månedens utgave pryder forsiden, forteller han åpenhjertig om forholdet med ekskjæresten og supermodellen Gigi Hadid (23).

I mars ble det slutt mellom paret etter et to års «av og på-forhold».

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt av begge to, som visstnok lenge hadde følt at det var vanskelig å holde liv i romansen siden de begge er så travelt opptatt med karriere på hvert sitt hold.

Pent brudd

Men til tross for at de har gått hver til sitt, har Malik bare fine ord å si om ekskjæresten.

- Jeg er veldig takknemlig for at jeg møtte henne, sier 25-åringen, og erkjenner at hun holdt ham litt i ørene da han slapp sitt første soloalbum og festet for mye.

Når det gjelder hva slags forhold de to har i dag, er han noe vagere i formuleringene sine:

- Vi er voksne. Vi trenger ikke å sette en merkelapp på det, gjøre det til noe på grunn av folks forventninger, sier sangeren til GQ.

Malik legger også til at ekskjæresten har gitt ham mye støtte under arbeidet med sitt nye album.

- Hun har gitt mye støtte - spesielt med organiseringen.

I intervjuet forteller Malik at eksen var spesielt flink med datoer, noe journalisten feilhørte som «debts» - eller altså gjeld.

- Så hun er flink med gjeld? Har du gjeld?, spør journalisten, hvorpå Malik kommer med et svar som kan tolkes dithen at han også ser for deg en fremtid med eksen:

- Nei, nei. Datoer. Hun tar seg ikke av økonomien min ennå. Dit kommer vi etter hvert, forteller han i intervjuet.

Solokarriere

Oppmerksomheten rundt kjendisparet har vært enorm etter de ble sammen, men de to hovedpersonene har holdt kortene tett til brystet.

Hadid er bestevenninne med Kendall Jenner (22), som datet Maliks tidligere bandkollega One Direction-stjernen Harry Styles (24).

Saken fortsetter under bildet.

VENNER: Paret har beholdt vennskapet etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Paret har beholdt vennskapet etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens paret var sammen stilte de begge opp som modeller for motemagasinet Vogue, og Hadid har stilt opp når Malik fokuserte på sin solokarriere. Hun bidro også i en av musikkvideoene hans, «Pillowtalk». Hun var imidlertid usikker på om hun ville være med i flere.

- Det er jeg ikke sikker på. Det er viktig for en artist å forandre seg i musikkvideoene. Kanskje om et par år, hintet hun i et intervju i 2016.

Saken fortsetter under bildet.

STILLER OPP: Paret stller opp for hverandre innen hverandres jobbkarrierer. Foto: NTB Scanpix
STILLER OPP: Paret stller opp for hverandre innen hverandres jobbkarrierer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kroppskritikk

Når man stiller opp som modell i magasiner og musikkvideoer er ikke noe nytt at kroppen kommenteres, og Hadid har måttet slå tilbake mot kroppskritikk etter flere oppdrag. Senest måtte modellen gjøre dette tidligere i år.

I en rekke Twitter-meldinger hevdet hun å ha fått kritikk for vekten sin etter å ha gått på catwalken under New York Fashion Week.

Hun forklarte den gang at vektnedgangen skyldes helsemessige årsaker.

«For dere som er fast bestemt på å finne ut hvorfor kroppen min har endret seg i løpet av de siste årene, dere bør kanskje vite at da jeg begynte som modell som 17-åring, var jeg ennå ikke diagnostisert med Hashimotos tyreoiditt. Så til dere som kalte meg «for stor for bransjen», var det grunnet betennelse og væskeansamling på grunn av sykdommen»

Ifølge NHI.no er Hashimotos tyreoiditt en sykdom som angriper skjoldkjertelen. Det fører til en forbigående økning i stoffskiftet som etterfølges av varig lavt stoffskifte.

Symptomene er ofte slapphet, vektøkning, økt følsomhet for kulde og diffuse muskelsmerter.

Andre kjente personer som har blitt diagnostisert med Hashimotos tyreoiditt er blant andre filmstjernen Zoe Saldana (39), skuespiller Gina Rodriguez (33) og «Sex og singelliv»-stjernen Kim Cattrall (61), ifølge E! News.

Vis mer Vis mer

23-åringen skrev videre på Twitter at hun i flere år har tatt medisiner for å unngå de nevnte symptomene, og at hun i dag føler seg friskere enn på lenge.

«(...) Selv om stress og mye reising kan påvirke kroppen, har jeg alltid spist det samme, men kroppen min håndterer det annerledes nå når helsen min er bedre. Jeg kan være «for tynn» for deg, og helt ærlig så ønsker jeg selv ikke å være så tynn. Men jeg føler meg friskere innvendig nå, og jeg lærer og vokser med kroppen min hver dag, som alle gjør», skrev hun.

LES OGSÅ: Vil fjerne tatoveringene av eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer