Liam Payne:

Hinter om hvorfor forholdet tok slutt

Sjalusi skal ha spilt en rolle i bruddet fra Cheryl Cole.

EKS-KJÆRESTER: I løpet av de to årene Cheryl Cole og Liam Payne var sammen rakk de å bli foreldre til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: I løpet av de to årene Cheryl Cole og Liam Payne var sammen rakk de å bli foreldre til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom nyheten om at det var blitt slutt mellom Liam Payne (26) og Cheryl Cole (36) etter to år som kjærester.

Bruddet skjedde bare ett år etter at de ble foreldre til sønnen Bear Grey Payne (2).

- Vi er triste over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, delte både Liam og Cheryl på Twitter den gang.

Innrømmet trøbbel

I forkant av bruddet hadde det lenge svirret rykter om at paret hadde store problemer i forholdet.

Og i mars samme året la heller ikke Payne skjul på at det var sannhet i dette.

- Det morsomme er at uken før skulle vi gifte oss, og uken etter holdt det på å bli slutt. Greia er at jeg tror vi er et sted i midten. Du vet, vi har våre problemer. Jeg kommer ikke til å sitte her og hevde at alt er bra, fordi man går selvsagt gjennom forskjellige ting, og det er slik det er i forhold. Men vi går gjennom det sammen som familie, og det er det viktigste for meg, fortalte han til Evening Standard.

Nå hinter den tidligere «One Direction»-stjernen om at sjalusi var en av faktorene som spilte inn da han og Cole gjorde det slutt i juli i fjor, skriver Daily Mail.

I januar 2018 spilte nemlig Payne inn låta «For You» sammen med Rita Ora (28), og dette skal ha vært med på å ødelegge kjærlighetsforholdet til Cheryl Cole.

- Duetten min med Rita gjorde ikke så mye bra for privatlivet mitt. Men det gjorde mye for.... Ja, nei, det var bra, deler han med magasinet Closer, ifølge nettstedet.

Videre skriver Daily Mail at Liam og Ritas fremførelse av duetten, fra filmen «Fifty Shades Freed», var svært het - både i musikkvideoen og live-opptredenen.

Og det oppstod raskt romanserykter mellom dem, noe som skal ha skapt ytterligere splid i forholdet til Cheryl.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Video: ITV / Reuters Vis mer

Ifølge The Sun var den tidligere «Girls Aloud»-stjernen derfor desperat for å unngå og stille opp på den røde løperen under Brit Awards i februar i fjor med kjæresten.

- Hun vet at alle kommer til å snakke om henne og Liam, og hun er så flau over det hele. Og det hjelper ikke at Liam kommer til å opptre på scenen med en ganske sexy låt sammen med Rita, sa en kilde den gang.

- Jeg elsker henne

Til Closer insisterer derimot Liam på at han og Ora kun var venner, men han legger ingenting mellom når han skryter av henne.

- Hun var super super morsom å jobbe med. Jeg elsker henne. Hun er fantastisk.. Ut av alle de samarbeidene jeg har hatt, så er hun en av favorittene mine.

Saken fortsetter nedenfor.

Liam og Rita har opptrådt med duetten flere ganger i etterkant, og «Let You Love Me»-stjernen er også venninne med kjekkasens nye kjæreste, den 19 år gamle modellen Maya Henry, ifølge Daily Mail.

Duoen ble koblet til hverandre for aller første gang, bare seks uker etter at bruddet mellom Payne og Cole ble kjent for offentligheten.

Den gang skrev The Sun at den sjarmerende briten hadde vært på flere stevnemøter med Henry.

- De kysset og hygget seg, men han stresser ikke med å date igjen, og han er ikke klar for et seriøst forhold. Liam fokuserer på jobb for øyeblikket, og hans førsteprioritet er sønnen, fortalte en kilde til nettstedet.

PÅ SCENEN: Her fremfører Rita Ora og Liam Payne «For You»-duetten i London i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Her fremfører Rita Ora og Liam Payne «For You»-duetten i London i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hånd i Hånd

Noen måneder senere skal 26-åringen også har innledet en kort flørt med supermodellen Naomi Campbell (49).

Det var i sosiale medier at ryktene om en mulig romanse mellom Payne og Campbell startet. Der ble de tatt på fersken i å kommentere på hverandres bilder, med flørtende emojier og ordbruk.

- Perfeksjon i et menneske ... Ikke gi meg de øynene, skrev Payne til bildet av Campbell, sammen med både rose- og kyssemunn-symboler. Mens Campbell på sin side kommenterte «Vakker sjel» under et bilde av Payne.

View this post on Instagram

Here for it. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Duoen skal deretter ha blitt sett på et par dater sammen før det hele døde ut igjen.

Og nå har Payne funnet tilbake igjen til Maya Henry.

Sist uke kom de hånd i hånd under Paris Fashion Week. Her stilte kjæresteparet også opp på bilde sammen med venninnen Rita Ora som lanserte sin nye kolleksjon Escada:

LES OGSÅ: Kylie og Travis: - Derfor har de tatt en pause i forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer