Chloë Moretz, Lexi Wood og Brooklyn Beckham:

Hinter om hva han synes om kyssebilde-kritikken

Kjendis-sønnen med Instagram-innlegg etter utroskapsryktene.

KLINTE TIL: Da Brooklyn Beckham kysset modellen Lexi Wood i Hollywood i helgen, var det mange som sperret opp øynene. Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL: Da Brooklyn Beckham kysset modellen Lexi Wood i Hollywood i helgen, var det mange som sperret opp øynene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I helgen fikk Brooklyn Beckham (19) mange til å sperre opp øynene, da han ble tatt på fersken mens han klinte til med den 20 år gamle modellen Lexi Wood.

Kyssebildene fikk fansen til å se rødt, siden 19-åringen skal ha vært i et forhold med sin av-og-på-kjæreste gjennom fire år, skuespiller Chloë Grace Moretz (21), på tidspunktet.

Etter at bildene begynte å gå sin seiersgang på internett, publiserte Chloë et innlegg på Instagram Stories, som ifølge Huffington Post ble tolket som et tegn på at Brooklyn hadde vært utro mot henne.

Nå har Brooklyn selv tatt til Instagram for å kommentere saken, mener Daily Mail, om enn temmelig indirekte.

Brooklyn såret?

Evening Standard mener at Brooklyn hinter om at han er blitt såret av kritikken fra fansen, som også inneholder utroskapsanklager.

Dette fordi han har likt et Instagram-innlegg, med teksten «Chloes fans angriper Brooklyn Beckham» over et barnebilde av ham sammen med mamma Victoria Beckham (43), der lille Brooklyn gråter.

Saken fortsetter nedenfor.

@brooklynbeckham . . (Brooklyn liked) #brooklynbeckham

Et innlegg delt av Photography (@brooklynbc7)

Ifølge Daily Mail hadde for øvrig Brooklyn og Chloë faktisk slått opp, da han ble observert mens han kysset Lexi på et tatoveringsstudio i West Hollywood.

Tabloidavisen skriver at ingenting tyder på at Brooklyn var utro mot Chloë med Lexi, og at kysset kun bekrefter ryktene om at det unge kjæresteparet har gått fra hverandre nok en gang.

Daily Mail hevder videre at det ikke er kjent verken når, eller hvorfor, Brooklyn og Chloë skal ha gjort det slutt.

Kysset Chloë i mars

Selv om det altså tilsynelatende er ugrei stemning mellom Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz om dagen, er det ikke lenge siden alt var fryd og gammen mellom dem.

For en drøy måned siden ble duoen fotografert mens de kysset og omfavnet hverandre på gaten i New York, og da Brooklyn fylte 19. år den 4. mars delte Chloë en kjærlig gratulasjon på Instagram:

- Aldri slutt å smile, jeg elsker deg. Gratulerer med dagen, Brooklyn, skrev «Kick-Ass»-stjernen i innlegget.

Det kan jo også nevnes at den koselige gratulasjonen ikke er blitt slettet fra Chloës Instagram-konto foreløpig, og de to følger hverandre fortsatt på bildedelingstjenesten.

Da Chloë feiret 21-årsdagen sin i Los Angeles i februar, var Brooklyn selvsagt en av gjestene.

Og også Brooklyns Instagram-gratulasjon i anledning Chloës bursdag i februar, ligger fortsatt ute på kontoen hans.

I teksten til bildet skriver kjendis-sønnen at han «elsker henne fra månen og tilbake», men gratulasjonen ble lagt ut tre dager etter bursdagen hennes - som var den 10. februar.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy birthday baby 🌷 love you to the moon and back xx

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

På-og-av-forhold

Skal man tro Daily Mail, har altså Brooklyn og Chloë igjen avsluttet forholdet sitt i all stillhet - før han ble «tatt på fersken» med Lexi, som ifølge People har posert for blant annet Playboy.

Det unge paret fant tilbake til hverandre i høst, etter å ha skilt lag to ganger tidligere. De møttes første gang i 2014 under Paris Fashion Week, men den gang varte forholdet bare en kort stund.

Det skal ha vært den lange avstanden som gjorde det vanskelig for dem å få forholdet til å fungere. Mens Brooklyn bodde i London, var nemlig «If I Stay»-stjernen bosatt i Los Angeles.

To år senere skrev Chloë et hjertesymbol under et av bildene til Brooklyn på Instagram, noe som satte fart i ryktene om at de hadde blitt sammen igjen.

I mai 2016 bekreftet Chloë at hun og Brooklyn var kjærester overfor programleder Andy Cohen.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi: «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa hun i et intervju med «The Talk» samme måned, ifølge US Weekly.

Heller ikke den gangen varte forholdet lenge, og det gikk bare noen måneder før stjerneduoen gjorde det slutt igjen.

LES OGSÅ: Rystes av sjokkrykter om utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer