JoJo Siwa:

Hinter om gjenforening med eksen

- Det var en brikke som manglet og det var henne.

SAMMEN IGJEN? Det ble slutt mellom Kylie Prew og Jojo Siwa i høst. Nå kan det virke som om de har funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: ENT/ Splash News/ NTB
SAMMEN IGJEN? Det ble slutt mellom Kylie Prew og Jojo Siwa i høst. Nå kan det virke som om de har funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: ENT/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober avslørte YouTube-stjernen og danseren Jojo Siwa (18) at hun og kjæresten Kylie Prew hadde gjort det slutt etter rundt ti måneder sammen.

Tidligere denne måneden kom derimot gladnyheten om at 18-åringen, som egentlig heter Joelle Joanie Siwa, hadde funnet lykken på nytt.

- Vi er ikke single. Jeg sier «vi» fordi det er meg og mine mange personligheter. Jeg er ikke singel og jeg vil ikke mingle med andre. Nei, jeg er en lojal kvinne, fortalte hun, ifølge E! News.

«Ikke ja eller nei»

YouTube-profilen ville derimot ikke røpe hvem hennes utvalgte var, men innrømmet at hun var «lykkelig» og det er «alt som betyr noe».

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

I etterkant har fansen spekulert på om Siwa faktisk har funnet tilbake til ekskjæresten Kylie Prew, og nå kommer 18-åringen selv med flere hint som kan tyde på nettopp dette.

- Jeg føler at jeg endelig begynner å sette puslespillet mitt sammen, og så var det en brikke som manglet og det var henne, forteller Siwa til Extra.

På spørsmål om hun og Prew har blitt sammen igjen, sier hun følgende:

- Hør her, jeg skal svare på dette en dag. Jeg sier ikke ja eller nei. Jeg skulle fortalt henne at jeg skulle snakke med pressen i dag og spurt henne hva hun ønsket at jeg svarte.

Skammer meg ikke

Det var i januar i fjor at YouTube-stjernen stod frem som skeiv.

Det gjorde hun ved å dele et Twitter-innlegg hvor hun hadde på seg en t-skjorte med teksten «beste homofile kusinen noensinne». T-skjorten var en gave fra kusinen hennes.

ÅPNER OPP: I Sophie Elises nye bok, «Ting jeg har lært», åpner hun opp om ting som så langt har vært veldig privat. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Nyheten ble mottatt med enorm støtte fra fans og følgere, og bare to uker etter at Siwa åpnet seg om legningen sin, avslørte hun også at hun hadde funnet kjærligheten med Kylie Prew.

- Jeg har den mest fantastiske, nydelige, perfekte og vakreste kjæresten i hele verden. Det er ikke noe jeg skammer meg over, jeg har bare ikke vist det til internett ennå, sa hun i et intervju med talkshowverten Jimmy Fallon den gang.

Suksessfull

Jojo Siwa ble berømt etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder.

En rekke av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåten «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, har nærmere en milliard visninger.

I 2020 var hun å se på magasinet Times' årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

LES OGSÅ: Får gifte seg etter 19 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer