Hinter om gjenforening med eksen

Lindsay Lohans fans raser etter hun delte bilde med forlovelsesring på Instagram - én måned etter hun åpnet seg om forlovedens voldelige oppførsel.

SAMMEN IGJEN? For kun uker siden, avslørte Lindsay Lohan at forloveden Egor Tarabasov har en voldelig oppførsel. Nå kan det virke som paret har ordnet opp i problemene.  Foto: Xposure
SAMMEN IGJEN? For kun uker siden, avslørte Lindsay Lohan at forloveden Egor Tarabasov har en voldelig oppførsel. Nå kan det virke som paret har ordnet opp i problemene. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har Lindsay Lohans (30) kjærlighetsliv vært preget av mye dramatikk, etter hun avslørte at forloveden Egor Tarabasov (23) har vært voldelig mot henne.

Det hele startet med en krangel mens paret ferierte i Hellas, der vaktene endte opp med å måtte dra dem fra hverandre. Kort tid etter anklaget Lohan den russiske forretningsmannen for å ha vært utro mot henne.

Nylig åpnet skuespilleren seg overfor Daily Mail om at forloveden hadde vært voldelig mot henne flere ganger tidligere, men at hun håpet at de kunne ordne opp i problemene.

I etterkant ble hun imidlertid avbildet uten forlovelsesringen sin, noe som var til stor glede for hennes bekymrede fans.

Mandag hintet derimot «Mean Girls»-stjernen om at hun har blitt gjenforent med Egor, etter at hun delte et bilde av den gigantiske forlovelsesringen på Instagram. Som bildetekst hadde hun lagt ved tre hjerter.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

- Han fortjener ikke deg

Selv om Lindsay ikke offisielt har bekreftet at hun og Egor har funnet tilbake til hverandre, er fansen tilsynelatende svært bekymret for at skuespilleren har gått tilbake til eksen.

- Å, kjære deg. Vær så snill, ikke si at du er tilbake med den voldelige mannen! Du er verdt så mye mer enn det. Han fortjener ikke deg, skriver en bruker til bildet hennes.

- Jeg ber deg, ikke gift deg med noen som ikke fortjener deg. Det kommer til å ende i tårer, og du kommer til å miste selvtilliten og respekten for deg selv, skriver en annen.

Saken fortsetter under bildet.

FORT I SVINGENE: Lindsay Lohan og Egor forlovet seg i september, men det var først i april i år de annonserte at de skulle gifte seg. Foto: Splash News
FORT I SVINGENE: Lindsay Lohan og Egor forlovet seg i september, men det var først i april i år de annonserte at de skulle gifte seg. Foto: Splash News Vis mer

Kort tid etter at Lindsay anklaget Egor for utroskap, endte politiet med å måtte sparke inn døra i leiligheten hennes i London etter at forloveden angivelig skal ha forsøkt å kvele henne.

Episoden ble fanget på film, og like etter åpnet hun seg om hendelsen overfor Daily Mail.

- Det er ikke første gangen. Det er det som er problemet. Men for første gang så noen andre hva som skjedde, fortalte hun.

Egor Tarabasov har på sin side forholdt seg taus om uttalelsene fra Lindsay Lohan.

Saken fortsetter nedenfor. 

Parets rromanse har vært svært turbulent. De møttes før første gang på den greske øya Mykonos i fjor, og i april i år annonserte duoen at Egor hadde fridd.

Da hadde paret allerede vært forlovet siden september 2015. 

- Vi har vært sammen i ni måneder, tre uker og to dager. Og vi har bodd sammen siden andre kvelden jeg møtte ham. Han fridde 27. september i fjor, men jeg ventet i mange måneder før jeg sa noe offentlig, fortalte Lindsay Lohan nylig til Daily Mail. 

LES OGSÅ: Jubler for baby i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer