Benjamin Ingrosso:

Hinter om brudd

- Det går ikke kjempebra.

HEMMELIG BRUDD?: Skal vi tro Benjamin Ingrossos seneste uttalelser, er han tilsynelatende singel, til tross for massive romanserykter. Foto: Vidar Ruud / NTB
HEMMELIG BRUDD?: Skal vi tro Benjamin Ingrossos seneste uttalelser, er han tilsynelatende singel, til tross for massive romanserykter. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (25) har det siste året skapt flere overskrifter om sivilstatusen sin - spesielt i Norge.

I fjor sommer florerte det rykter om at svensken hadde funnet lykken med den norske influenseren Frøya Sofie Winther (30). Det kom blant annet frem etter at de delte mye av det samme innholdet på Instagram.

I høst kastet de ytterligere bensin på ryktebålet, da de tilsynelatende var sammen i Oslos gater.

Nå hinter derimot Ingrosso om at romantikken skal ha dødd ut, skal vi tro hans seneste uttalelser.

Tidligere denne måneden gjestet Ingrosso Carina Bergfeldts talkshow på SVT. Der viste de et tre år gammelt klipp, hvor Ingrosso fikk kjærlighetsråd fra tidligere statsminister Stefan Löfven (65).

Den gang var 25-åringen singel.

- Ja, og tre år etterpå ... Det går ikke kjempebra, sier Ingrosso nå, og legger til at han er ensom, på søken etter å nyte det å være alene.

På spørsmål om han ønsker å finne kjærligheten, svarer han:

- Nei, jeg har ikke tid. Helt ærlig så tror jeg at jeg er i en fase i livet - jeg er 25 år - jeg vil fokusere på karriere, hobbyer, familie og venner, sier han, og legger til at det å flørte er en annen sak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer