Adele og Rich Paul:

Hinter om babyplaner

Adeles kjæreste åpner opp om papparollen.

SAMBOERE: Rich Paul og Adele ble nylig samboere. Foto: Harry How/Getty/AFP/NTB
SAMBOERE: Rich Paul og Adele ble nylig samboere. Foto: Harry How/Getty/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det siste året har superstjernen Adele (34) fått mye oppmerksomhet for forholdet sitt med sportsagenten Rich Paul (40). Forrige måned kunne de to turtelduene også avsløre at de skal ta forholdet et steg videre, og bli samboere.

Men de gir seg ikke der.

Ung pappa

I tillegg til å dele adresse, kan det nå se ut til at paret er klare for flere store steg i forholdet.

Ifølge E! News letter nemlig Rich Paul på sløret om hva slags far han er for sine tre barn, som han har fra tidligere, og hvordan han ser for seg seg selv som forelder i fremtiden.

OVERRASKER: Her overrasker superstjerna Adele fansen. Video: James Mason Fox. Vis mer

- Som ung pappa, som får en bedrift til å vokse, var det veldig tøft. Men når jeg ser på det nå, som en eldre pappa og hvis jeg får flere barn, ser jeg frem til å være en annerledes pappa, sier han til nettstedet.

Flere barn

Sportsagenten bekrefter altså ingenting, men mye kan tyde på at han ser for seg barn med Adele i fremtiden - ettersom han forteller hva slags pappa han ønsker å være og bli.

- Ofte, når du bygger en bedrift, så er du på farten og flytter rundt. Da vokser barna opp på et øyeblikk og i neste øyeblikk så går de, sykler, og løper rundt. Og det er problemet, sier han videre.

Mens Rich Paul har tre barn fra tidligere, har Adele sønnen Angelo (9) fra ekteskapet med Simon Konecki (48).

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Kryptisk

Tidligere i år gjestet Adele talkshowet «The Graham Norton Show», hvor det ble snakk om Vegas-satsingen hun den gang måtte avlyse. Også her ble det spekulasjoner om mulig familieforøkelse.

Ifølge People beskrev nemlig 34-åringen et kryptisk bilde av fremtiden.

- Vi jobber ræva av oss, men jeg vil ikke kunngjøre nye datoer før jeg vet at alt er helt klart. Det kommer hundre prosent til å skje i år. Det må skje i år, fordi jeg har planer for neste år, sa artisten, før hun fortsatte:

- Se for deg å måtte avlyse igjen fordi jeg skal ha barn.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Bedre som venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer