Prins Harry og Meghan Markle:

Hinter om at Spice Girls skal spille i prins Harrys bryllup

Mel B kan ha forsnakket seg.

GJENFORENING I KONGELIG BRYLLUP: Det kan virke som at jentegruppa Spice Girls skal opptre i bryllupet til Meghan Markle og prins Harry. Foto: NTB scanpix / Instagram
GJENFORENING I KONGELIG BRYLLUP: Det kan virke som at jentegruppa Spice Girls skal opptre i bryllupet til Meghan Markle og prins Harry. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Bryllupet til prins Harry (33) og Meghan Markle (36) nærmer seg med stormskritt, og spenningen er stor rundt hvordan den store dagen blir.

Mange lurer blant annet spent på hvordan gjestelista ser ut, og hvem som skal stå for de musikalske innslagene under den store dagen.

Nå kan det virke som at den populære jentegruppa fra 90-tallet, Spice Girls, skal opptre i den store begivenheten som finner sted 19. mai.

Tirsdag stilte nemlig en av gruppemedlemmene, Melanie Brown (42), også kjent som Mel B, opp på talkshowet «The Real Daytime», der hun ble spurt om hun vet om noen som er invitert i det kongelige bryllupet.

42-åringen bekreftet at hun, i likhet med de fire andre Spice Girls-medlemmene, skal delta i bryllupet, ifølge USA Today.

På spørsmål om Spice Girls skal opptre i bryllupet, svarte hun kryptisk:

- Jeg sverger, jeg... Jeg må gå nå. Jeg kommer til å få sparken. La oss ikke snakke om det mer, la oss glemme at jeg sa noe, sa hun lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

KONGELIG BRYLLUP: Meghan Markle og Prins Harry gifter seg i St. Georges Chapel i Windsor Castle 19. mai. Foto: NTB scanpix
KONGELIG BRYLLUP: Meghan Markle og Prins Harry gifter seg i St. Georges Chapel i Windsor Castle 19. mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rykter om gjenforening

Ifølge USA Today kan det være en helt spesiell grunn til at prins Harry ønsker at popgruppa skal opptre i bryllupet.

Bare et par måneder etter at moren hans, prinsesse Diana, ble drept i en bilulykke i Paris i 1997 da han var 12 år gammel, tok faren hans, prins Charles, ham med til Sør-Afrika der de møtte Spice Girls.

Harry stilte opp på et bilde sammen med de fem jentene, og så svært fornøyd ut.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEMØTE: Prins Harry møtte jentene fra Spice Girls i 1997. Her sammen med Melanie Brown (t.v), Emma Bunton, Victoria Beckham og prins Charles (t.h). Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Prins Harry møtte jentene fra Spice Girls i 1997. Her sammen med Melanie Brown (t.v), Emma Bunton, Victoria Beckham og prins Charles (t.h). Foto: NTB scanpix Vis mer

Det har i lang tid svirret rykter om at Spice Girls skal gjenforenes, og ryktene ble kraftig forsterket da de fem jentene stilte opp på et bilde sammen i februar.

Ifølge BBC News foregikk gjenforeningen hjemme hos Geri Halliwell (45). Dette er første gang alle jentene sees på over seks år.

Fansen lot ikke vente på seg med å kommentere bildene som ble lagt ut. Noen skrev: «Girl power», andre skrev: «Dere ser like vakre ut i dag», og: «Drømmer kan virkelig gå i oppfyllelse».

Saken fortsetter nedenfor.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

- Skal ikke på turné

Gruppa har bekreftet at de jobber med nye prosjekter, og i en offentlig uttalelse kom det frem at de først nå «føler at tiden var inne».

- Vi blir alltid overveldet av å se hvor mye interesse det er for Spice Girls verden over. Vi er alle enige om at det finnes mange spennende muligheter for Spice Girls i fremtiden, sto det videre i den offentlige uttalelsen.

Fansen håpet at krydderjentene skulle på en gjenforeningsturné, men dette avkreftet Victoria Beckham (43) nylig overfor Vogue.

- Jeg skal ikke på turné. Jentene skal ikke på turné, sa hun.

Sist bandet opptrådte sammen, var under London-OLs avslutningsseremoni i 2012. To år senere gjorde Victoria, som nå har fullt fokus på sitt moteimperium, det nemlig krystallklart at hun aldri ville stå på scenen med Spice Girls igjen.

- OL var et perfekt tidspunkt for å si: «Takk for alt, det var gøy, men aldri mer», fortalte hun i et intervju med magasinet Vanity Fair.

Spice Girls ble dannet i 1994 og deres første singel, «Wannabe», ble en stor hit.

Geri Halliwell sammen med Emma Bunton som «Baby Spice», Victoria Beckham som «Posh Spice», Melanie Chrisholm som «Sporty Spice» og Melanie Brown som «Mel B» gjorde fort suksess verden over.

LES OGSÅ: Viser frem til veltrente kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer