Kelly Clarkson:

Hinter om årsaken til skilsmissen

Kelly Clarkson og ektemannen gikk fra hverandre i sommer.

SLUTT: Dette bildet er tatt av Brandon Blackstock og Kelly Clarkson under årets Critics' Choice Awards som ble holdt i Los Angeles i januar. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
SLUTT: Dette bildet er tatt av Brandon Blackstock og Kelly Clarkson under årets Critics' Choice Awards som ble holdt i Los Angeles i januar. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det kom som et sjokk på mange da nyheten om skilsmissen mellom Kelly Clarkson (38) og ektemannen Brandon Blackstock (43) ble kjent i juni. De hadde da vært gift i syv år, og ble av mange ansett som et solid par.

Sammen har de datteren River (6) og sønnen Remington (4). I tillegg har sangfuglen vært stemor til Blackstocks to barn Savannah (17) og Seth (12).

En knapp måned før bruddet uttalte også Clarkson at hun ønsket seg enda et barn. Dette til tross for at både hun og Blackstock steriliserte seg for fire år siden.

DRØMTE OM BARN: Kort tid før Kelly Clarkson og Brandon Blackstock annonserte at de skulle skilles, uttalte førstnevnte at hun ønsket seg flere barn. Her er eksparet avbildet i 2018. Foto: Evan Agostini / Invision / AP
DRØMTE OM BARN: Kort tid før Kelly Clarkson og Brandon Blackstock annonserte at de skulle skilles, uttalte førstnevnte at hun ønsket seg flere barn. Her er eksparet avbildet i 2018. Foto: Evan Agostini / Invision / AP Vis mer

- Jeg har så lyst på et barn til, men mannen min sier: «Nei! Vi har fire!», fortalte hun til stjernekokken Gordon Ramsay (54) på «The Kelly Clarkson Show» i mai, ifølge Contact Music.

11. juni kom derimot nyheten om at hun og ektemannen altså hadde gått hver til sitt.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Fikk råd av moren

Mens Blackstock foreløpig ikke har uttalt seg offentlig om skilsmissen, åpnet Clarkson sist måned opp om hvordan familien takler den tøffe tiden.

- Vi har fått mye hjelp fra terapeuter og barnepsykologer fordi vi vil gjøre det riktig. Jeg vil definitivt gjøre det riktig. Alle er triste, og det er greit å være trist, delte hun i et intervju med Extra.

Under Grammy-vinnerens eget talkshow «The Kelly Clarkson Show» denne uken, fullførte artisten setningen «I 2020 er jeg er takknemlig for leksen jeg lærte om …» med et enkelt «meg selv».

Videre lettet hun på sløret om det vanskelige året, og hintet samtidig om årsaken til bruddet, ifølge E! News.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Kelly Clarkson og Brandon Blackstock med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. River og Remington er deres felles barn, mens Brandon har Seth og Savannah fra et tidligere forhold. Foto: NTB
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Kelly Clarkson og Brandon Blackstock med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. River og Remington er deres felles barn, mens Brandon har Seth og Savannah fra et tidligere forhold. Foto: NTB Vis mer

- Selv som 38-åring føler jeg alltid at jeg forandrer og utvikler meg på en god måte. Og jeg prøver alltid å forsikre meg om at jeg er den beste utgaven av meg selv, sa Clarkson.

Videre forklarte sangstjernen at moren hennes, Jeanne, hadde gitt henne uvurderlige råd da det ble slutt.

- Helt siden jeg var barn har mamma sagt til meg: «Du blir som de menneskene du omgir deg med». Derfor er det viktig å være sammen med folk som også ønsker å være den beste versjonen av seg selv, og som har et godt felles mål for alle. Ikke bare for seg selv, fortalte hun tv-seerne, ifølge nettstedet.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Clarkson fortsatte med å si at noen mennesker kan være dårlige for deg i enkelte perioder, men at ikke det er ensbetydende med at de er dårlige mennesker tvers gjennom.

- Det trenger nødvendigvis ikke å bety det. Det betyr bare at man er på vei i ulike retninger. Og det synes jeg er i orden. Alle går gjennom forskjellige læringskurver, la hun til.

Saksøkt av svigerfar

Ifølge E! News forklarte Clarkson til fansen sin i september at grunnen til at hun ikke ville åpne seg helt om skilsmissen var fordi hun ønsker å beskytte barna sine.

Det forhenværende paret møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år senere. I 2013 ga de hverandre sitt ja, og ett år etterpå kom datteren til verden.

Brandon Blackstock er sønnen til Narvel Blackstock (64), som har vært Clarksons manager gjennom hele karrieren. Etter at skilsmissen ble kjent, saksøkte derimot Narvel «Since U Been Gone»-stjernen, og i september påsto han at hun skyldte selskapet hans Starstruck Management Group 1,4 millioner dollar, ifølge E! News.

Kelly Clarkson fikk sitt store gjennombrudd da hun vant første sesong av «American Idol» i 2002. Hun har solgt over 25 millioner album, hatt mer enn 100 «nummer én-hits» på Billboard-listen og vunnet utallige priser for sitt musikalske talent.

SUPERSTJERNE: Kelly Clarkson har solgt over 25 millioner album og har gjort stor suksess som artist. Foto: Chris Pizzello / NTB
SUPERSTJERNE: Kelly Clarkson har solgt over 25 millioner album og har gjort stor suksess som artist. Foto: Chris Pizzello / NTB Vis mer

I tillegg har hun som nevnt sitt eget tv-program og skrevet en bok.

- Jeg har utrettet mye, men den største suksess jeg kan oppleve er at folk sier: «Hun var en fantastisk mor og kone» etter min død. Det er mitt aller største mål, fortalte artisten til People i 2015.

LES OGSÅ: Megan Fox' nye tatovering skaper spekulasjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer