Hinter Kourtney om brudd med Scott her?

Den høygravide realitystjernen kom med kryptisk melding på Instagram.

SLUTT FOR GODT?: I helgen postet Kourtney Kardashian et kryptisk innlegg på Instagram (innfelt), som kan tyde på at samboeren Scott Disick har gått fra henne. Her er paret avbildet i L.A. torsdag. Foto: Stella Pictures/Instagram
SLUTT FOR GODT?: I helgen postet Kourtney Kardashian et kryptisk innlegg på Instagram (innfelt), som kan tyde på at samboeren Scott Disick har gått fra henne. Her er paret avbildet i L.A. torsdag. Foto: Stella Pictures/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom realitystjernene Kourtney Kardashian (35) og Scott Disick (31) har vært stormfullt i lang tid, men nå kan det virke som at det har grunnstøtt fullstendig.

Lørdag postet nemlig Kourtney et krypisk innlegg Instagram-profilen sin, som får DailyMail til å spørre seg om forholdet er over for godt.

Innlegget viser to bilder fra en scene i animasjonsfilmen «Lilo & Stitch», der Lilo Pelekai snakker med romvesenvennen Stitch når han vil stikke av.

- Hvis du vil dra, så kan du det.

- Jeg kommer til å huske deg, da. Jeg husker alle som drar, står det i teksten til stillbildene.

Om de talende filmsitatene ikke skulle være nok, så har Kourtney også postet et symbol av et knust hjerte til innlegget.

Flere av Instagram-følgerne til Kourtney, som har barna Mason (snart 5) og Penelope (2) med Scott, tolker i hvert fall innlegget som bekreftelse på et brudd.

«Vær sterk, Kourtney. Gråt ordentlig ut og kyss ham farvel. Du kommer til å klare det», lyder rådet fra én følger. 

«Ta det med ro, livet går videre» skriver en annen.

Flere skjær i sjøen

Da Kourtney tidligere i år avslørte at hun venter parets tredje barn, reagerte samboeren langt ifra med overstadig begeistring.

LYKKELIGERE TIDER: Kourtney og Scott avbildet ved Hyde Lounge i Hollywood like før jul i 2007. Kourtneys yngre bror Rob og hans daværende kjæreste, Adrienne Bailon, i bakgrunnen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGERE TIDER: Kourtney og Scott avbildet ved Hyde Lounge i Hollywood like før jul i 2007. Kourtneys yngre bror Rob og hans daværende kjæreste, Adrienne Bailon, i bakgrunnen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Du driver og lurer meg til å få disse barna. Jeg takler ikke alt dette ansvaret, raste Scott mot gravide Kourtney i en episode av «Keeping up with the Kardashians» for tre måneder siden.

Scott Disick har vært langt nede det siste året, etter at han mistet begge foreldrene sine i løpet av et par måneder.

Den vordende trebarnsfarens urovekkende alkoholforbruk og uansvarlige festing skal også ha tatt sin toll på forholdet.

Det er ventet at Kourtney Kardashian føder sitt tredje barn i desember. Nå kan det bli spennende å se om Scott Disick kommer til å være i nærheten av fødestua eller ikke. Paret har vært sammen siden 2006, men har hatt flere pauser i forholdet tidligere.

LES OGSÅ: Supermodellen kopierte Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer