Hintene fra «Modern Family»-stjernen funket ikke

Ariel Winter måtte selv fortelle fansen at hun er singel igjen - med litt hjelp fra Kim Kardashian.

LYKKEN TOK SLUTT: I april var skuespiller Ariel Winter og kjæresten Laurent Gaudette på en romantisk ferie sammen på Bahamas. Nå har forholdet mellom de to, som møttes i 2013, tatt slutt.  Foto: Splash News
LYKKEN TOK SLUTT: I april var skuespiller Ariel Winter og kjæresten Laurent Gaudette på en romantisk ferie sammen på Bahamas. Nå har forholdet mellom de to, som møttes i 2013, tatt slutt. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har bare gått et par måneder siden TV-stjernen Ariel Winter (18) ble fotografert på en koselig Bahamas-ferie sammen med kjæresten Laurent Gaudette (19) og flere venner.

Kort tid senere festet Winter sammen med typen på den hippe musikkfestivalen Coachella i California, og på bildene fra festivalen så duoen svært lykkelig ut.

At forholdet har tatt slutt siden den gang, er det imidlertid ikke alle som har fått med seg. Ifølge UsWeekly har Ariel Winter gjentatte ganger hintet om at hun er blitt singel de siste ukene, uten at folk har oppfattet det.

Dermed bestemte «Modern Family»-stjernen seg for å bekrefte bruddet i et festlig Instagram-innlegg lørdag, skriver UsWeekly.

Spøkefullt spark til pressen

I Instagram-innlegget, som hun opprinnelig publiserte på Twitter, skriver Ariel Winter følgende bildetekst:

- Hei der, pressefolk!!!! sammen med en emoji som forestiller en hånd som vinker.

Den unge skuespilleren har fått «hjelp» av realitystjernen Kim Kardashian (35) i Twitter-innlegget sitt, ettersom det inneholder et GIF-bilde fra TV-serien «Keeping Up With the Kardashians».

Saken fortsetter nedenfor.

På bildet kan man se Kim Kardashian som beveger leppene over underteksten «jeg driver liksom og gir hint om at jeg er singel» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Fan av Kim

Dette er for øvrig ikke første gang Ariel Winter viser at hun har en forkjærlighet for verdens største realitystjerne. Da Kim delte et nakenbilde av seg på Instagram i mars, var det noe som ikke falt i god jord hos alle.

Winter, som gjennomførte en brystreduksjon før hun fylte 18 år, var blant dem som tok Kardashian i forsvar på selveste kvinnedagen.

- Ingen kritiserte Justin Bieber da han delte et nakenbilde, så hvorfor kritisere Kim Kardashian?, skrev Ariel Winter på Twitter den gang. 

Saken fortsetter under bildet.

DIGGER KIM: Ariel Winter har tidligere tatt Kim Kardashian i forsvar på Twitter. I helgen tok hun et blad fra realitystjernen da hun fortalte at hun er blitt singel.  Foto: Rex Features
DIGGER KIM: Ariel Winter har tidligere tatt Kim Kardashian i forsvar på Twitter. I helgen tok hun et blad fra realitystjernen da hun fortalte at hun er blitt singel. Foto: Rex Features Vis mer

Like etter skrev hun en ny tweet av samme slaget:

- Jeg synes alle, mann eller kvinne, bør ha rett til å velge selv hva de ønsker å gjøre med kroppen sin - og ikke bli kritisert for det.

Og Kim Kardashian, som har over 40 millioner følgere på Twitter, fikk tydeligvis med seg den tøffe 18-åringens støttemeldinger.

I ettertid delte nemlig Ariel et bilde på Instagram av en rosebukett og et håndskrevet kort hun fikk tilsendt av den populære tobarnsmoren.

- Ariel, jeg vil at du skal vite at jeg så Twitter-meldingene dine forrige uke, og jeg setter virkelig stor pris på støtten din. Kvinner som støtter andre kvinner er så mektig. Xoxo Kim, stod det skrevet på kortet som fulgte med den store buketten med hvite roser og tulipaner.

TV-STJERNE: Ariel Winter (ytterst t.v) er mest kjent for rollen som Alex Dunphy i komiserien «Modern Family». Her er hun med motspillerne Sarah Hyland, Julie Bowen og Sofia Vergara på Golden Globe Awards i januar 2012.  Foto: Afp
TV-STJERNE: Ariel Winter (ytterst t.v) er mest kjent for rollen som Alex Dunphy i komiserien «Modern Family». Her er hun med motspillerne Sarah Hyland, Julie Bowen og Sofia Vergara på Golden Globe Awards i januar 2012. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Slik hedret hun avdøde Prince

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer