NISSEKLAR IGJEN: - Det kjennes ut som at det var i går! At det er ti år siden sist er jo helt vanvittig, sier Line Verndal om «Nissene på låven». Foto: TVNorge
NISSEKLAR IGJEN: - Det kjennes ut som at det var i går! At det er ti år siden sist er jo helt vanvittig, sier Line Verndal om «Nissene på låven». Foto: TVNorge Vis mer

«Himmelblå»-Line klar for reality

Line Verndal gjør comeback i «Nissene over skog og hei»...

Publisert
SEHER.NO: Line Verndal (38) ble for ti år siden for alvor kjent som «Kine» i «Nissene på låven». Nå er hun og gjengen i gang med den etterlengtede oppfølgeren, skriver VG.

- Det kjennes ut som at det var i går! At det er ti år siden sist er jo helt vanvittig, sier Verndal til avisen.

Sammen med blant andre Atle Antonsen, Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen er hun blant skuespillerne som er klare for serien, og som skal løpe rundt i termodress og løsskjegg på snødekte jorder utenfor Oslo.

Denne gangen skal nissene ut på ekspedisjon og konkurrere om å få en sekk med julegaver frem i tide.

Line Verndal ble kjent over hele landet da hun for ti år siden spilte «Kine», og som ble sentrum for et bittert trekantdrama på låven. Etterpå har hun spilt hovedrollen Marit i den populære TV-serien «Himmelblå» i tre sesonger.

Espen Eckbo er svært fornøyd med å ha hanket inn så mange travle skuespillere til «Nissen på låvens» oppfølger «Nissene over skog og hei».

- Det er som en gjenforeningsfest for klassen. Jeg håper at folk ikke vil synes at dette er noe vi ikke burde ha laget. Det er jo en oppfølger, og vi har vært livredde for at vi ikke skulle klare det i ti år, sier Espen Eckbo til VG.

Line Verndal skal også være med i årets versjon av «Camp Senkveld» på TV 2.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Blir litt sint når de er slemme mot henne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer