GOD PR: Siri Egegsvik, prosjektleder i Design uten grenser, legger ikke skjul på at Paris Hilton hjelper på merkevarebyggingen. Foto: All Over Press
GOD PR: Siri Egegsvik, prosjektleder i Design uten grenser, legger ikke skjul på at Paris Hilton hjelper på merkevarebyggingen. Foto: All Over PressVis mer

Hilton hjelper norsk design

Paris Hilton skaper oppmerksomhet rundt norsk design-nødhjelp.

SEHER.NO: Hotellarving Paris Hilton hadde nylig med seg et designteam til Design uten grensers prosjekt i Guatemala, skriver VG.

Det er Norsk Form som driver det unike norske konseptet som arbeider for å koble designkompetanse og bistand i den tredje verden.

Det er ikke tilfeldig at de har koblet jetsetdronningen opp mot merkevaren.

- Vi innser at kjente mennesker kan gjøre prosessen med merkevarebygging mye kortere. Når en personlighet som Paris Hilton går inn i prosjektet, ser vi resultatene mye raskere, sier Siri Eggesvik, prosjektleder for Design uten grensers prosjekter i Guatemale og Uganda til VG.

Det er et par uker siden Hilton besøkte veversker i en fjelllandsby i Guatemala, og hotellarvingen falt umiddelbart for de vevde beltene.

- De ser ut som noe fra Dior-butikken, skal 28-åringen ha uttalt før hun kjøpte alle sammen, skriver VG.

Også vår egen kronpris Haakon har tidligere vært med på å skape blest rundt det norske designet, da han besøkte Guatemala i 2006.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Paris' venn funnet død