Kronprinsesse Victoria:

Hilser ikke på søsteren sin

Kronprinsessen reiser til USA uten å besøke søsteren sin.

FULL TIMEPLAN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal reise til USA, og har fullbooket timeplan. Foto: Splash News
FULL TIMEPLAN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal reise til USA, og har fullbooket timeplan. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søstrene Kronprinsesse Victoria (46) og prinsesse Madeleine (41) bor ikke like tett som da de var barn. De har nemlig 800 mil som skiller dem, og møtes bare noen få ganger i året, da prinsesse Madeleine bor i USA.

19. februar drar kronprinsesse Victoria og prins Daniel (50) til USA uten barna, nærmere bestemt San Francisco, men de har ingen planer om å besøke prinsesse Madeleine, ifølge Svensk Dam.

Kronprinsesse Victoria vekker oppsikt. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør/Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

Akkurat nå er planleggingen i gang, og timeplanen skal være tettpakket. Ekteparet har blant annet sittet i møte på slottet med UD og Business Sweden for å forbedre reisen.

- Det er et offisielt besøk, så turen skjer etter forespørsel fra regjeringen. Under besøket vil kronprinsesseparet være til stede ved innvielsen av det reetablerte generalkonsulatet i San Francisco, forteller Retten til Svensk Dam.

SAMMEN: Kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine nyter konsert sammen rett etter pandemien. Foto: Magnus Johnsson
SAMMEN: Kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine nyter konsert sammen rett etter pandemien. Foto: Magnus Johnsson Vis mer

Til tross for at søstrene vil være i samme land, har trolig ikke prinsesse Victoria tid til et kort visitt til lillesøsteren sin.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel viste seg sammen etter rykteflommen. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Bilder: Clément Morin. Vis mer

Til Se og Hør kunne sjefredaktøren til Svensk Damtidning Johan Lindwall, fortelle at problemet er kronprinsessens tidskjema, som ikke strekker til.

- Ifølge timeplanen er siste punkt den 22. februar, og allerede 24. februar har kronprinsesse Victoria jobb hjemme i Sverige. I tillegg til at de gjerne vil være hjemme til 23. februar, da prinsesse Estelle (11) har bursdag og svenskenes «Sport Holiday» er rundt hjørnet.

I forbindelse med at Prins Daniel fyller 50 år, har SVT laget en dokumentar. Der forteller han blant annet om oppveksten sin og hvordan det var å gifte seg inn i den svenske kongefamilien. Video: SVT Vis mer

Lindwall legger videre til at det ikke er noe konflikt mellom de to søstrene, bare en fullbooket timeplan.

Men i mars kunne det svenske hoffet opplyse at prinsesse Madeleine vender snuten hjemover til Sverige med barn og mann, så det er ikke lenge til både søstrene og hele kongefamilien er samlet igjen, akkurat som før.

LES OGSÅ: Prins Harry: Nevnte ikke pappa med et ord