- Hils på min lille baby Mercy!

Kim Kardashian og Kanye West tar forholdet et skritt videre.

HAR KJØPT SEG KATT: Kanye og Kim har tatt forholdet et skritt lenger og har nå fått seg et felles kjæledyr. Foto: Stella Pictures
HAR KJØPT SEG KATT: Kanye og Kim har tatt forholdet et skritt lenger og har nå fått seg et felles kjæledyr. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Realitystjernen Kim Kardashian og rapstjernen Kanye West har lenge vist sine følelser for hverandre offentlig. Det har gått rykter om ekteskap,  og Kim skal visstnok aldri vært like lykkelig som hun er sammen med Kanye.

Selvom det enda ikke har blitt noe ekteskap eller barn, har de to stjernene nå tatt forholdet til neste nivå.

Sammen har de adoptert en liten hvit katt fra et adopsjonssenter for dyr i Miami. Katten skal hete Mercy, oppkalt etter Kanyes låt med samme navn.

- Hils på min lille baby Mercy, skriver Kim på sin twitterkonto.

Kim Kardashian og søsteren Kourtney bor for tiden i Miami. Der skal de være i tre måneder mens de spiller inn den nyeste delen av den populære realityserien "Keeping up with the Kardashians".

Den nye lille sjarmøren Mercy kommer nok til å få stor plass i den nye serien.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Beyonce fikk Kim til å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer