Hils på Kristins husgud

Programlederen har sin egen spåmann i stua.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld er programleder Kristin Skogheim (44) premiereklar med sitt nye program på TV 2 «Hvem bor her?».

Sammen med to eksperter tar hun turen hjem til åtte norske kjendiser. Målet er å gjette seg frem til hvilke kjendiser som bor i de ulike hjemmene.

Kristin er selv veldig opptatt av interiør. Hun er bosatt i Tøyen Hageby sammen med ektemannen Lars Gudmestad (45) og deres to sønner Sverre (11) og Aksel (7). I denne ukens Se og Hør kan du se hvordan de har det hjemme.

NYTT PROGRAM: Kristin Skogheim går inn i kjendisers hjem. Foto: TV 2
NYTT PROGRAM: Kristin Skogheim går inn i kjendisers hjem. Foto: TV 2 Vis mer

Snakkende husgud

Midt i stuen står familiens private husgud, karakteren Yoda fra Star Wars.

- Vi fant ham på gata i New York. Der hadde de en ordning hvor folk kunne sette ting de ikke trengte lenger ut på gaten. Vi bestemte oss for å ta med oss Yoda hjem til Norge, og nå kaller vi ham bare for «husguden vår», forteller Kristin.

Se video øverst i saken.

EGEN HUS-GUD: - Yoda fant vi på gaten i New York. Han kommer med gode råd når vi lurer på noe. Han er husguden vår. Hele familien er fans av Star Wars, sier Kristin Skogheim.
EGEN HUS-GUD: - Yoda fant vi på gaten i New York. Han kommer med gode råd når vi lurer på noe. Han er husguden vår. Hele familien er fans av Star Wars, sier Kristin Skogheim. Vis mer

Yoda kan snakke, og kommer gjerne med gode tips når familien trenger råd.

- Kommer jeg til å bli rik? spør programlederen.

- The answer you seek is yes, svarer Yoda.

«Hvem bor her?»har premiere kl. 20.00 torsdag på TV 2.

LES OGSÅ: Feiret bursdag med terningkast 0