LYKKELIGE: Hillary og Bill Clinton delte det første bildet av sitt andre barnebarn på Twitter.  Foto: Twitter
LYKKELIGE: Hillary og Bill Clinton delte det første bildet av sitt andre barnebarn på Twitter. Foto: TwitterVis mer

Hillary Clinton viste frem sitt nye barnebarn

Tok pause fra valgkampen for å møte lille Aidan sammen med ektemannen Bill Clinton.

SEOGHØR.NO: Den 18. juni ble Hillary (68) og Bill Clinton (69) besteforeldre til Aidan Clinton Mezvinsky, da deres datter Chelsea Clinton (36) og Marc Mezcinsky ble foreldre for andre gang.

Fra før av har paret datteren Charlotte, som ble født i 2014.

Demokratenes presidentkandidat er tydelig overlykkelig over å ha blitt bestemor igjen. Søndag delte hun nemlig dette bildet på Twitter.

- For en glede å være med vårt nye barnebarn, Aidan. Så takknemlig!

Chelsea har vært gift med Marc Mezvinsky siden sensommeren 2010, da de ble smidd i hymens lenker med brask og bram i Rhinebeck, New York.

Også hun tok til Twitter for å vise sin takknemlighet.

- På lørdag ble vår familie og våre hjerter litt større, da Aidan kom til verden. Vi er velsignet, skrev hun til det nydelige bildet.

Elsker familielivet

Da 36-åringen fødte sitt første barn, uttalte Hillary at hun ville være med barnebarnet så ofte det lot seg gjøre.

- Jeg vil være barnevakt så ofte jeg kan, påpekte Hillary overfor People - og avslørte at hun allerede hadde begynt forberedelsene til bestemortilværelsen.

I 2012 fortalte også Chelsea i et VOGUE-intervju at mamma Hillary, som dengang var utenriksminister, maste fælt om at hun og Marc måtte få barn snart.

BLE BESTEFORELDRE: USAs tidligere president Bill Clinton og Hillary Clinton, ble besteforeldre for annen gang i juni.  Foto: Foto: NTB Scanpix
BLE BESTEFORELDRE: USAs tidligere president Bill Clinton og Hillary Clinton, ble besteforeldre for annen gang i juni. Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun sier alltid at det å få barn var det største som har skjedd henne (..) Da jeg vokste opp visste jeg alltid at jeg var det viktigste i mine foreldres liv og jeg ønsker at våre barn skal føle det på samme måte, fortalte Chelsea den gang.

LES OGSÅ: - Mannen min er ikke homofil