Hildes bilde skapte Facebook-storm

- Hatmeldingene haglet inn, sier «Charterfeber»-profilen.

FÅR KRITIKK: Hilde «Charter-Hilde» Skovdahl fikk sterk kritikk da hun la ut lettkledd facebook-bilde.  Foto: Privat
FÅR KRITIKK: Hilde «Charter-Hilde» Skovdahl fikk sterk kritikk da hun la ut lettkledd facebook-bilde. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl (44), har vært med på «Charterfeber» i hele åtte sesonger. Gjennom den tiden har hun delt mye av seg selv. Hun er kjent for sitt joviale og sprudlende vesen, og har til og med stilt opp naken for Se og Hør.

Det gjorde hun for å vise at det skal være plass til alle kroppsfasonger.

Stuntet førte til at hun fikk en enormt støtte. Men denne gangen ble reaksjonene noe helt annet.

Nylig delte reality-veteranen et bilde på sin facebook-side, hvor man kunne se en god porsjon av hennes bryster.

- Jeg bruker jo alltid å legge ut glade og crazy bilder ellers, men bare for at jeg brøt mønsteret denne gangen kom kritikken haglende, sier hun til Seoghør.no.

FIKK KRITIKK: Dette bilde førte til at kritikken rant inn for Hilde Skovdahl.  Foto: Privat
FIKK KRITIKK: Dette bilde førte til at kritikken rant inn for Hilde Skovdahl. Foto: Privat Vis mer

«Vi er så skuffet over deg. Du som har så mye livsglede og som vanligvis deler morsomme bilder av deg selv. Nå spiller du på sex, bare for å vise puppene dine. Vi vil ikke ha noe med deg å gjøre lenger», lød en av kommentarene.

Skovdahl fikk også en smakebit av janteloven,klar beskjed om at hun ikke skulle tro hun var noe.

«Dette er helt skandale. Etter alle årene jeg har fulgt deg så trodde jeg ikke du ville legge ut et slikt bilde. Du er ikke den jeg trodde», skrev en annen.

- Jeg er helt sjokkert

Hilde stiller seg uforstående til reaksjonene.

- Jeg har jo vært nesten naken, med det har vært morsomt. Men nå har jeg vist noe som er alvorlig og sexy. Når jeg ikke bare tuller og fjaser lenger, så er det tydeligvis ikke greit, sa hun til Seoghør.no.

- Hvordan reagerte du på kritikken?

CHARTERKOLLEGER: Hilde Skovdahl og Svein Østvik har begge vært med i en rekke sesonger av TV3-serien «Charterfeber». Foto: TV3
CHARTERKOLLEGER: Hilde Skovdahl og Svein Østvik har begge vært med i en rekke sesonger av TV3-serien «Charterfeber». Foto: TV3 Vis mer

- Jeg ble helt sjokkert. Jeg forstod ikke hvorfor folk ble sinte. Men nå tror jeg det er fordi de er vant til å se morsomme badebilder og lignende.

- Jeg visste ikke at bildet ble tatt en gang, det var fotografen som fanget et tankefult øyeblikk. Jeg tror det ligger mye sjalusi i de som kommenterer slikt, sier hun.

Bildet, sammen med en status, har gitt Hilde flere «likes» på Facebook enn noensinne. Hun forteller at hun nå er glad for at hun la ut bildet, fordi hun har vist at det er greit å ha flere sider.

- De som kjenner meg vet at jeg er en tankefull person. Jeg reiser rundt og holder foredrag og har absolutt flere sider enn det som fremstilles i media.                            

Setter pris på støtten

Responsen ble etterhvert også positiv. Hilde forteller at hun har fått støtte alle typer mennesker, som takker henne for at hun viser at man kan ha mer enn én side.

- Jeg er glad for at det skjedde, fordi det førte til at et viktig tema ble tatt opp. Jeg har fått meldinger fra alle mulige folk. En personlig trener skrev for eksempel at han egentlig er en skikkelig bokorm, men synes det er flaut å vise den siden. Mennesker må få lov til å legge ut det de vil, sier hun.

LES OGSÅ: Rørt over støtten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer