Hildes bilde skapte Facebook-storm

- Hatmeldingene haglet inn, sier «Charterfeber»-profilen.

FÅR KRITIKK: Hilde «Charter-Hilde» Skovdahl fikk sterk kritikk da hun la ut lettkledd facebook-bilde.  Foto: Privat
FÅR KRITIKK: Hilde «Charter-Hilde» Skovdahl fikk sterk kritikk da hun la ut lettkledd facebook-bilde. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl (44), har vært med på «Charterfeber» i hele åtte sesonger. Gjennom den tiden har hun delt mye av seg selv. Hun er kjent for sitt joviale og sprudlende vesen, og har til og med stilt opp naken for Se og Hør.

Det gjorde hun for å vise at det skal være plass til alle kroppsfasonger.

Stuntet førte til at hun fikk en enormt støtte. Men denne gangen ble reaksjonene noe helt annet.Nylig delte reality-veteranen et bilde på sin facebook-side, hvor man kunne se en god porsjon av hennes bryster.

- Jeg bruker jo alltid å legge ut glade og crazy bilder ellers, men bare for at jeg brøt mønsteret denne gangen kom kritikken haglende, sier hun til Seoghør.no.

«Vi er så skuffet over deg. Du som har så mye livsglede og som vanligvis deler morsomme bilder av deg selv. Nå spiller du på sex, bare for å vise puppene dine. Vi vil ikke ha noe med deg å gjøre lenger», lød en av kommentarene.

Skovdahl fikk også en smakebit av janteloven,klar beskjed om at hun ikke skulle tro hun var noe.

«Dette er helt skandale. Etter alle årene jeg har fulgt deg så trodde jeg ikke du ville legge ut et slikt bilde. Du er ikke den jeg trodde», skrev en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer