Hildegunn (54) fikk tårer i øynene etter møtet med Jan Thomas

– Jeg har ikke følt meg fin på 20–25 år, sier firebarnsmoren fra Hovin.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylisten Jan Thomas (49) ser umiddelbart potensialet da Hildegunn Buklev (54) kommer inn i salongen. Selv føler hun seg alt annet enn fin.

– Jeg er ikke særlig fornøyd med mitt eget utseende, og det går ut over selvtilliten. Den har fått en skikkelig knekk, innrømmer firebarnsmoren fra Hovin i Gauldal i videoen øverst i saken.

– Du har brukt hele ditt liv på utdannelse, mann og barn og så sitter du plutselig og tenker: «I alle dager, hva har skjedd med meg?». Da har du heller ikke den selvtilliten eller stilforståelsen man trenger. Du vet, årene går fort! istemmer kjendisstylisten.

MØRK OG MYSTISK: Hildegunn Buklev har aldri farget håret før hun kommer til Jan Thomas Studio. Her jobber frisør Binay Golani med klippen.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
MØRK OG MYSTISK: Hildegunn Buklev har aldri farget håret før hun kommer til Jan Thomas Studio. Her jobber frisør Binay Golani med klippen. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
PROFF HJELP: Jan Thomas legger sminke som står til hennes nye hårfarge.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
PROFF HJELP: Jan Thomas legger sminke som står til hennes nye hårfarge. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis merJan Thomas blir overrasket når Hildegunn forteller at hun aldri har farget håret.

– Hårfargen blir den største forvandlingen for deg i dag – av naturlige årsaker. Jeg tenker på en av mine favorittdamer, «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria. Hun er sexy og sassy, mørk og eksotisk med masse spill i håret sitt. Du kan si farvel til denne frisyren, som er litt anonym. Så skal gjøre deg til en mørk, nydelig, sexy dame! fastslår kjendisstylisten.

– Det høres så bra ut! smiler Hildegunn.

Frisør Binay Golani starter fargebehandlingen, som gjøres i flere omganger. Imens forteller Hildegunn om oppmuntringen hun har fått fra sine nærmeste etter at hun fikk vite at hun skulle bli ny.

– Familien har pushet på at jeg skulle være her. Jobben har gitt meg fri, det var ikke noe problem. De unner meg virkelig denne dagen, det føler meg. Jeg blir litt rørt … sier Hildegunn og tørker en tåre som triller nedover kinnet.

Forvandlingen fortsetter, og 54-åringen får farget og formet øyenbrynene. Jan Thomas legger selv sminken, før hun kles opp i burgunder bluse og et lakkskjørt i skinn.

Følg forvandlingen fra start til slutt øverst i saken!

SISTE FINISH: Jan Thomas retter på antrekket før bildene skal tas.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
SISTE FINISH: Jan Thomas retter på antrekket før bildene skal tas. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis merJan Thomas er over seg av begeistring når den nybakte brunetten poserer for fotografen.

– Det kan ikke være samme person! Hvor har du vært i alle år? Se på de beina, utbryter kjendisstylisten engasjert.

– Jeg føler meg fin – for første gang på 20–25 år. Det skal litt til å få opp selvtilliten når man har gått så lenge uten, men dette var det første skrittet. Det kostet mye å komme hit, men det var det verdt, avslutter Hildegunn.

ELEGANT: – Den nye hårfargen er helt perfekt til deg, sier Jan Thomas, som har kledd opp Hildegunn Buklev i topp og veske fra by Malene Birger, skjørt og sko fra Tiger of Sweden og smykke fra Day. Foto: Espen Solli/Se og Hør
ELEGANT: – Den nye hårfargen er helt perfekt til deg, sier Jan Thomas, som har kledd opp Hildegunn Buklev i topp og veske fra by Malene Birger, skjørt og sko fra Tiger of Sweden og smykke fra Day. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Les hele saken og se bildene i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

LES MER: Maria (30) fikk sjokk da hun så antrekket Jan Thomas hadde valgt ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer