SKRYTER AV SAMBOEREN: «Tidsbonanza»-programleder Thomas Felberg er lykkelig sammen med Hilde Wahl, som han har to døtre med.  Foto: Tor Lindseth
SKRYTER AV SAMBOEREN: «Tidsbonanza»-programleder Thomas Felberg er lykkelig sammen med Hilde Wahl, som han har to døtre med. Foto: Tor LindsethVis mer

Hilde er Tidsbonanza»-Thomas' beste venn

- Vi har vært gjennom mye i løpet av våre ti år, sier den populære programlederen til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: Denne våren har rocker og programleder Thomas Felberg (44) benket seerne foran tven på fredagskveldene med NRK-suksessen «Tidsbonanza».

Selv om den fargerike WE-vokalisten opplever gylne tider på jobb med nostalgiprogrammet, er det familien hjemme som kommer i aller første rekke.

NRK-programlederen er lykkelig samboer med kjæresten Hilde Wahl (40), som han har døtrene Sienna (9) og Bianca (5) med. Og tobarnsfaren ser tilbake på barnas fødsler nærmest med stjerner i øynene:

- Ungene mine er det største jeg har opplevd. Å bli far og se to liv bare komme… Det er på en måte den naturligste saken i verden, samtidig som det er like utrolig hver gang. Å vite at du har vært med på å forme et liv, å se hvordan disse barna kommer ut og at personligheten er der med en gang. Det er utrolig fint å ha opplevd, sier Thomas til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Thomas Felberg og «Tidsbonanza» har klart det kunsstykket å holde på Gullrekka-seerne etter at «Nytt på nytt» tok sommerferie.  Foto: NRK
TV-STJERNE: Thomas Felberg og «Tidsbonanza» har klart det kunsstykket å holde på Gullrekka-seerne etter at «Nytt på nytt» tok sommerferie. Foto: NRK Vis mer

- Min elsker og beste venn

Som frontfigur i det suksessrike bandet WE, har Thomas Felberg naturlig nok også opplevd sin del av rockelivet. Tidligere har det prisbelønte bandet hans vært på europaturné med store navn som Queens of The Stone Age og Motörhead.

I dag er Thomas uansett storfornøyd med å leve det ansvarsfylte familielivet sammen med Hilde, som for øvrig har en fortid som vokalist i doom-metalbandet Cybele, ifølge Rockipedia. Overfor Se og Hør legger ikke «Tidsbonanza»-stjernen skjul på hvor viktig samboeren er for ham.

- Hilde betyr veldig mye for meg. Vi har vært igjennom mye sammen i løpet av våre 10 år, og vi kjenner hverandre godt. Hun er min beste venn, min elsker og mor til våre barn, smiler Thomas fornøyd.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Thomas Felberg og Hilde Wahl koste seg sammen på Spellemannprisen 2016 i januar. Foto: Andreas Fadum
LYKKELIGE: Thomas Felberg og Hilde Wahl koste seg sammen på Spellemannprisen 2016 i januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Lykken på hjemmebane innebærer imidlertid ikke at den energiske TV-profilen bare kan hvile på laurbærne når han kommer hjem fra jobb i NRK.

- Hennes beste side er at hun holder meg i gang, hun lar meg ikke bli lat. Og det trenger jeg, sier Thomas Felberg til Se og Hør om sin kjære Hilde.

Forblir på TV

For øvrig er det ikke bare «Tidsbonanza» 44-åringen har å henge fingrene i på jobben. Torsdag denne uken ble nemlig årets deltakere «Stjernekamp» avslørt, og til høsten er Thomas tilbake i dommerpanelet i underholdningsprogrammet.

Før han debuterte i «Stjernekamp»-panelet høsten 2014, spådde musikkjournalist og «Lydverket»-profil Asbjørn Slettemark (41) at WE-vokalisten kom til å gjøre suksess i musikkprogrammet:

- Thomas blir en seerfavoritt, sa Slettemark til Se og Hør den gang.

TV-KOLLEGER: Thomas Felberg og Mona B. Riise har kjent hverandre siden oppveksten på Hovseter i Oslo. Til høsten er begge tilbake som dommere i NRK-programmet «Stjernekamp». Foto: NTB scanpix
TV-KOLLEGER: Thomas Felberg og Mona B. Riise har kjent hverandre siden oppveksten på Hovseter i Oslo. Til høsten er begge tilbake som dommere i NRK-programmet «Stjernekamp». Foto: NTB scanpix Vis mer

«Tidsbonanza» sendes på NRK1 fredag kveld klokken 20.55.

 

LES OGSÅ: Anne Rimmen viste frem babymagen