Hilary Swank er forlovet

Oscar-vinneren gifter seg for andre gang.

BLIR MANN OG KON: Hilary Swank og finansrådgiveren Ruben Torres planlegger bryllup. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KON: Hilary Swank og finansrådgiveren Ruben Torres planlegger bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Hilary Swank (41) jubler etter at kjæresten, den tidligere tennisproffen, Ruben Torres, fridde til henne i helgen.

- Dro på en hike i fjellet og så skjedde dette! Jeg er så lykkelig og glad over å kunne dele med dere alle at jeg er forlovet med min kjære Ruben, skriver den vakre skuespilleren på Instagram.

På bildet kan man også tydelig se forlovelsesringen som har en diger grønn sten. 

 

Også på Twitter deler Hilary, som har vunnet Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i filmene «Boys Don't Cry» og «Million Dollar Baby», den gledelige nyheten.

 

Paret har vært kjærester siden juli i fjor, og debuterte sammen på den røde løperen som et par for første gang i desember i Miami, skriver People.com.

Dette blir Swanks andre ekteskap.

I ti år var hun nemlig gift med skuespilleren Chad Lowe (48), men paret gikk hver til sitt i 2006. De fikk ingen barn sammen.

TALENTFULL: Hilary Swank vant sin andre Oscar-statuett da hun spilte bokseren Maggie Fitzgerald i dramaet Million Dollar Baby mot Clint Eastwood og Morgan Freeman.
TALENTFULL: Hilary Swank vant sin andre Oscar-statuett da hun spilte bokseren Maggie Fitzgerald i dramaet Million Dollar Baby mot Clint Eastwood og Morgan Freeman. Vis mer

LES OGSÅ: - Det er blitt mye mindre søvn i det siste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer