Hilary Duff skilles ett år etter bruddet

«Lizzie McGuire»-stjernen ønsker omsorgen for sønnen.

SKILLES: Hilary Duff og Mike Comrie har sønnen Luca sammen. Nå skal de skilles.  Foto: MediaPunch/REX/All Over Press
SKILLES: Hilary Duff og Mike Comrie har sønnen Luca sammen. Nå skal de skilles. Foto: MediaPunch/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hilary Duff (27), kjent fra «Lizzie McGuire», skal skilles fra ektemannen Mike Comrie (34) etter nesten fem års ekteskap.

Ryktene om gjenforening mellom det tidligere ekteparet har svirret etter at de gang på gang har blitt observert hånd i hånd, men nå har skuespilleren fått nok.

Ifølge kjendisnettstedet Radaronline, skal Duff ha søkt om skilsmisse rett etter at eksen hadde en fuktig kveld på byen i Beverly Hills.

- Jeg så at han åpenlyst la an på en servitrise på restauranten, sier en kilde til nettstedet.

Comries ville natt skal ha endt med at han trakasserte en kvinne som satt ved baren.

- Han ville ikke gå tilbake til bordet sitt. Han tok opp lommeboken og viftet foran fjeset til en kvinne og spurte hvor mye hun skulle ha for å ligge med ham, sier kilden.

Vil ha omsorgen

Det er ett år siden det ble offentlig at paret skulle separeres, men de to har blitt observert sammen med sønnen Luca (3) en rekke ganger siden bruddet.

- Hilary ønsker omsorgen over Luca, fordi hun er bekymret over Mike sitt høye alkoholinntak, skriver kjendisnettstedet TMZ.

LES OGSÅ: Ble dumpet av Courteney Cox

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer