INNBRUDD HJEMME: Mens Hilary Duff koser seg på ferie i Canada, har tyver brutt seg inn i huset hennes i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
INNBRUDD HJEMME: Mens Hilary Duff koser seg på ferie i Canada, har tyver brutt seg inn i huset hennes i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hilary Duff:

Hilary Duff frastjålet smykker til tusenvis av kroner

Ranerne brøt seg inn i hjemmet hennes fordi de visste via Instagram at hun var på ferie.

(Seoghør.no): Tidligere har det vært advart mot å «sjekke inn» på ferie og fortelle at man skal være lenge borte på sosiale medier.

Den leksen har skuespilleren Hilary Duff (29) fått lære på den harde måten.

Mens hun er på ferie i Canada med sønnen Luca (5), har nemlig tyver brutt seg inn i huset hennes i Los Angeles og stjålet smykker og diamanter verdt flere tusen kroner, ifølge Daily Mail.

Ifølge avisen skal tyvene ha visst at Hilary ikke var hjemme ved å følge med på hennes Instagram-profil, der hun har lagt ut bilder fra ferien.

Losing track of days. Collecting mosquito bites.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

- Dette er en skummel situasjon for alle å oppleve, men Hilary er glad for at familien, de ansatte, hjemmet hennes og kjæledyrene har det bra, sier en talsperson for Duff til Daily Mail.

Sikkerhetsteamet hennes samarbeider allerede med politiet for å finne tyvene, ifølge talspersonen.

Tyvene hadde brutt seg inn gjennom inngangsdøren, romstert rundt og funnet Duffs samling av smykker, uten at alarmen hadde gått av.

Får skryt for stor rumpe

FÅR SKRYT: Hilary Duff har ligget i hardtrening etter bruddet. Nå får hun skryt. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKRYT: Hilary Duff har ligget i hardtrening etter bruddet. Nå får hun skryt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Lizzie McGuire»-stjernen har høstet mye oppmerksomhet det siste året. Blant annet ble det slutt med kjæresten Matthew Koma (36) i januar, og Duff har siden fått fansen til å juble med sin veltrente kropp etter bruddet.

For tiden er hun aktuell i TV-serien «Younger», men får heller skryt for prestasjonene på treningssenteret.

Etter at bilder dukket opp fra settet der Duff er ikledd en trang, rosa kjole, har flere påstått at hun har «internetts fineste rumpe.»

Fansen tok til Twitter for å hylle Hilarys nye former og spekulerte i om det kunne skyldes bruddet fra Matthew Koma tidligere i år.

- Når barndomshelten din ikke blir narkoman og er like kul enda, skriver en bruker som kaller seg «@katekosciuszko».

- Hvorfor er alle plutselig så overrasket over hvor bra Hilary ser ut? Hun har jo alltid vært hot! skriver Twitter-brukeren «@victorgates66».

Dumpet eksen uten forvarsel

Ifølge Radar Online var det skuespilleren som dumpet Matthew - helt uten forvarsel.

- Matthew ble sjokkert. Han prøvde å snakke med henne flere ganger, men hun har kuttet all kontakt med ham, fortalte en venn til nettstedet.

En periode postet Hilary en rekke søte bilder av seg selv og Koma på Instagram, blant annet fra en romantisk ferie til Costa Rica på Valentines Day.

Nå har hun derimot fjernet alle spor av forholdet på sosiale medier.

- Matthew vet ikke hva han gjorde galt. De hadde det så gøy sammen. Det virker som om ikke Hilary vil ha noe som helst med ham å gjøre lenger.

LES OGSÅ: Hilary Duffs eksmann etterforskes for voldtekt