SINGEL: Hilary Duff har ikke gitt opp troen på kjærligheten etter at ekteskapet mellom henne og mannen gikk i tusen knas. Foto: NTBscanpix
SINGEL: Hilary Duff har ikke gitt opp troen på kjærligheten etter at ekteskapet mellom henne og mannen gikk i tusen knas. Foto: NTBscanpixVis mer

Hilary Duff er på Tinder

- Jeg chatter med ni ulike gutter akkurat nå, forteller hun.

SEOGHØR.NO: Etter 3 1/2 år som ektepar gikk Hilary Duff (27) og Mike Comrie (34) hver til sitt i januar i fjor.

Det gikk likevel ikke lang tid før paret, som har sønnen Luca (3) sammen, ble gjenforent igjen.

Men i februar, etter at Comrie hadde flørtet med andre kvinner under en fuktig kveld på byen, leverte Duff inn skilsmissepapirene - og nå krangler eksene om omsorgsretten for sønnen.

Denne uken avslørte popstjernen og skuespilleren at hun er godt i gang med å lete etter kjærligheten på nytt - på Tinder.

- Jeg har alltid hatt seriøse kjærester som jeg har møtt gjennom jobben, og jeg har aldri vært på en blind date. Sammen med noen venner fant jeg en kveld ut at, hva er det verste som kan skje hvis jeg laster ned Tinder? fortalte hun i et radiointervju tirsdag, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Hilary ble sammen med den tidligere ishockey-proffen Mike Comrie i 2007. I 2010 giftet de seg og i fjor separerte de seg. Foto: NTBscanpix
EKS-MANNEN: Hilary ble sammen med den tidligere ishockey-proffen Mike Comrie i 2007. I 2010 giftet de seg og i fjor separerte de seg. Foto: NTBscanpix Vis mer

Har vært på sin første Tinder-date

27-åringen innrømmet videre at det er lett å bli avhengig av Tinder.

- Jeg tror jeg chatter med rundt ni gutter akkurat nå.

«Lizzie McGuire»-stjernen er usikker på om guttene vet at hun er berømt. På Tinder står man kun oppført med fornavn og alder, men man kan også legge inn opptil fem bilder - noe Hilary har gjort.

- Jeg tror noen vet hvem jeg er, noen har ikke peiling, og noen later som om de ikke vet hvem jeg er. Mens andre tror det hele er en spøk.

Videre avslørte Duff hva som skal til for at hun trykker «liker» på en gutt sin Tinder-profil.

- Det første er åpenbart utseende selv om det høres veldig overfladisk ut. Og naturlig kjemi. Profilen deres må også være morsom. Jeg trykker ikke ja på et skjorteløst speil-selfie.

- Det er vanskelig å si, men det er positivt hvis guttene ser ut som om de liker å finne på morsomme ting, og får deg til å le av det de har skrevet i profilen. På min profil står det: La oss spise pizza. Det har kommet mange samtaler ut av det.

Saken fortsetter under bildet.

ALENEMOR: Hilary og eks-mannen kjemper nå en bitter kamp om foreldreretten til sønnen Luca. Foto: wenn.com
ALENEMOR: Hilary og eks-mannen kjemper nå en bitter kamp om foreldreretten til sønnen Luca. Foto: wenn.com Vis mer

Allerede samme kveld hadde hun sin første Tinder date, og dagen etterpå fortalte hun om kvelden til i radioprogrammet til Ryan Seacrest.

- Vi dro og bowlet, så vi trengte ikke å snakke så mye, men vi endte opp med å gjøre det likevel. Han hadde med seg en venn, og jeg hadde også noen venner der.

- Han var kul. Han hadde tidligere jobbet som redigerer for realityshows. Nå er han skuespiller og har akkurat skrevet et stykke. Han er en interessant fyr, sa hun, ifølge UsWeekly.com.

Likevel blir det ikke flere dater med samme gutt.

- For å være helt ærlig så har jeg ikke lyst til å date en skuespiller. Selv om jeg tror han har en del jobber.

Så, det store spørsmålet; Fikk han kysse henne på slutten av kvelden?

- Nei! Absolutt ikke.

LES OGSÅ: Hilary Duff spiste så lite at hun fikk kramper

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.