NYBAKTE FORELDRE: Tidligere denne uken fikk Alec og Hilaria Baldwin en liten sønn.  Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Tidligere denne uken fikk Alec og Hilaria Baldwin en liten sønn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hilaria Baldwin viste seg i undertøy to dager etter fødselen

- Jeg håper dere forstår intensjonen min her, sier den nybakte mammaen.

SEOGHØR.NO: Onsdag ble Hollywood-stjernen Alec Baldwin (57) og kona Hilaria (31) foreldre sammen for andre gang.

- Det er en stor glede for oss å annonsere at Rafael Thomas Baldwin har kommet til verden, skrev den nybakte moren sammen med et søtt bilde på Instagram.

Bare to dager etter at sønnen så dagens lys valgte den profesjonelle yogainstruktøren å dele et bilde av seg selv, kun iført undertøyet, med fansen.

- En liten oppdatering fra oss. Rafael har det fantastisk! Han er to dager gammel nå, og en veldig søt liten gutt. Jeg føler meg bra, og har vært oppe med ham hver andre time.

- Jeg hadde planlagt å poste bilder av magen min i tiden etter fødselen, men var ikke helt sikker på om jeg faktisk turte å gjøre det. Jeg håper at dere forstår intensjonen min her: Jeg synes det er viktig å akseptere og elske formen etter å ha gjennomgått en kamp med å gi liv til et annet menneske. Her er bildet... Tatt på det galmorøse sykehusbadet, står det.

Alec Baldwins unge kone er svært helsebevisst og har tidligere fått sterke reaksjoner fra Instagram-følgerene sine etter å ha postet et lettkledd bilde av sin lille babymage i starten av svangerskapet.

- Jeg vet at mange kvinner sliter med å forbli sunne og spreke mens de går gravide... Jeg håper å dele det lille jeg vet med dere (...) Dette er ikke selvskryt... Det er å vise hvordan man kan få det til, forsvarte Hilaria seg med den gang.

Den profilerte norske bloggeren Caroline Berg Eriksen (27) ble en internasjonal «snakkis» etter at hun viste seg frem i undertøyet på Instagram fire dager etter fødselen sin.

Alec og Hilaria har også datteren Carmen Gabriela Baldwin (21 mnd) sammen, og 31-åringen delte også et bilde av seg selv og den vesle jenta.

- Her får jeg litt kjærlighet av min lille baby som nå har blitt storesøster, står det sammen med bildet.

 

De nybakte foreldrene giftet seg i 2012.

«30 Rock»-stjernen er i tillegg pappa til tenåringen Ireland Baldwin (19), som han fikk med ekskona og skuespilleren Kim Basinger (61) i 1995.

LES OGSÅ: Nå svarer Lady Gaga på babyryktene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.