Hilaria Baldwin viste frem magen dagen etter fødselen

- Jeg blir alltid litt nervøs når jeg skal gjøre noe som dette, sier den nybakte mammaen.

BABYLYKKE: Hilaria og Alec Baldwin har blitt foreldre sammen for tredje gang. Her er de fotografert sammen på et event i vår. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Hilaria og Alec Baldwin har blitt foreldre sammen for tredje gang. Her er de fotografert sammen på et event i vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag jublet Alec Baldwin (58) og kona Hilaria (32) av lykke da de ble foreldre til en liten gutt. 

Fra før av har paret datteren Carmen Gabriela (3) og sønnen Rafael Thomas (2) sammen.

«Vi er så glade for å introdusere dere til vår nye baby, Leonardo Angel Charles Baldwin. Det var en så spesiell dag å føde han inn i denne verden», delte den nybakte moren med følgerne sine på Instagram.

Yoga-instruktøren er en flittig bruker av sosiale medier og gir fansen titt og ofte innblikk fra familielivet

Kun 24 timer etter at hun fødte sin vesle sønn postet hun dette bildet av seg selv i bare undertøyet på Instagram: 

«Jeg tok dette bildet i går da Leonardo var rundt 24 timer gammel. Jeg gjorde det samme rett etter at Rafael ble født. Jeg blir alltid litt nervøs når jeg skal gjøre noe sånn som dette, men jeg føler at nå som det er så mye kroppskritikk, så ønsker jeg å gjøre alt jeg kan for å normalisere en ekte kropp og promotere sunn selvfølelse», skriver hun. 

 

Videre forteller 32-åringen at hun elsker å vise frem prosessen av hvordan en graviditet oppleves på kroppen, og at hun selv mener en god diett og riktig balanse av trening gjør kvinner glade, sunne og sterke.

Hilaria deler også fødselsdetaljer:

«Tok jeg keisersnitt? Nei, jeg presset ham ut. Hvor er bindene som stopper blødningen? Jeg fjernet dem en kort periode for å ta dette bildet. Det er en grense for hvor mye dere trenger å se. Hvor er jeg? På badet på sykehuset», skriver hun og legger til at hun ikke har brukt filter, kun lysnet bildet. 

Aldri vært lykkeligere

«30 Rock»-stjernen Alec Baldwin, som også har datteren Ireland Baldwin (20) fra ekteskapet til Hollywood-stjernen Kim Basinger (62), har lenge gledet seg til å utvide familien ytterligere. 

Yes...we leave the house like this...we are quite the wacky bunch! Aka unique #366DaysOfLivingClearly #HilariaLCM

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

- Jeg dør etter å få et nytt barn med kona mi. Jeg elsker henne mer en alt. Jeg elsker familien vår. Jeg er utrolig lykkelig. Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv, fortalte han til People tidligere denne måneden.  LES OGSÅ: Kourtney Kardashian dro på badeferie med eksen