Hilaria Baldwin gikk ned ni kilo på 10 uker

Slik gjorde tobarnsmoren det.

FØR OG NÅ: På ni uker har Hilaria Baldwin gått ned 10 kilo. På Instagram har hun delt flere forslag til treningsøvelser man kan gjøre samtidig som man leker med barna. Foto: Skjermdump fra Instagram
FØR OG NÅ: På ni uker har Hilaria Baldwin gått ned 10 kilo. På Instagram har hun delt flere forslag til treningsøvelser man kan gjøre samtidig som man leker med barna. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: I sommer ble Hilaria Baldwin og Hollywood-skuespiller Alec Baldwin foreldre til barn nummer to, da hun fødte en velskap liten gutt.

Bare to dager etter fødselen viste yoga-instruktøren seg fram i undertøyet, noe som hun både fikk ris og ros for.

I et intervju med amerikanske Cosmopolitan, hvor hun har skrevet mat- og treningsdagbok, avslører hun hvordan hun har klart å gå ned hele ni kilo på 10 uker:

- Jeg fødte for 10 uker siden, men jeg prøver ikke å bli kvitt babyvekten. Jeg har kommet til et stadie i livet mitt hvor jeg ikke prøver å være tynnes mulig - men hvor jeg prøver å være sunn og frisk, og jeg har funnet ut at dersom jeg ikke stresser så mye med det, så forsvinner den på en måte av seg selv, sier hun til magasinet.

Hilaria kombinerer både trening og lek med datteren: 

Sverger til kokosvann

Men vi vet alle at vekten ikke forsvinner av seg selv. Trening og sunt kosthold er nøkkelord for å opprettholde en sunn livsstil, og Hilaria har blant annet delt flere videoer på Instagram hvor hun viser ulike treningsøvelser som man kan kombinere med lek og barnepass.

Hilaria var tidligere en aktiv danser, og bruker mye tid på yoga. I tillegg er hun påpasselig med hva hun får i seg. Ifølge Cosmopolitan starter hun dagen med å drikke kokosvann hver dag - noe hun begynte med da hun gikk gravid med datteren Carmen (2).

- Jeg er egentlig ikke glad i smaken av kokos i det hele tatt, men jeg begynte å drikke det under min første graviditet for å dempe sammentrekningene som jeg hadde tidlig i svangerskapet. Nå er jeg helt avhengig av kokosvann, og spesielt nå som jeg ammer sønnen min. Det hjelper nemlig å øke melkeproduksjonen, hevder hun.

Se Hilaria utføre ulike versjoner av den velkjente «planken» under:

I tillegg drikker Hilaria mye smoothie, spiser granola og masse frukt, og forguder laks til middag.

- Folk sier at jeg er så utrolig disiplinert, men jeg vokste opp med denne maten.

Hilaria og Alec Baldwin giftet seg i 2012, og han har datteren Ireland Baldwin (19) fra forholdet med med ekskona Kim Basinger (61).

LES OGSÅ: Hilaria Baldwin fikk bikiniskryt