BABYLYKKE: Hilaria og Alec Baldwin kunne forrige måned dele den gledelige nyheten om at de venter sitt tredje barn sammen.  Foto: Splash News
BABYLYKKE: Hilaria og Alec Baldwin kunne forrige måned dele den gledelige nyheten om at de venter sitt tredje barn sammen. Foto: Splash NewsVis mer

Hilaria Baldwin bryr seg ikke om babymagekritikken

Alec Baldwins kone teller spent ned til hun blir mamma for tredje gang.

SEOGHØR.NO: Forrige måned kunne skuespiller Alec Baldwin (58) og kona Hilaria (32) avsløre at de venter sitt tredje barn sammen.

Den gledelige nyheten delte den vakre yogainstruktøren på sin egen Instagram-profil, kun åtte måneder etter hun fødte sønnen Rafael.

Hilaria, som også har datteren Carmen Gabriela (2) med «30 Rock»-stjernen, deler titt og ofte et innblikk fra familielivet i sosiale medier, og har tidligere måttet tåle kritikk for å ha vist frem babymagen sin i bare undertøyet.

- Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skrev Hilaria i en melding til sine fans i januar.

Og fortsatt ser det ikke til at hun bryr seg stort om kritikken. Onsdag delte nemlig 32-åringen nok et bilde av babymagen der poserer i kun BH-en og en liten shorts. 

Bildet er tatt av Hilaria selv og viser den store og voksende babymagen. Det er til høsten ekteparet får en liten sønn.

Saken fortsetter nedenfor. 

Drømte om flere barn

Kun måneder før Hilaria avslørte at hun og Alec venter sitt tredje barn sammen, innrømmet skuespilleren at han drømte om å bli pappa igjen.

- Jeg vil veldig gjerne ha enda et barn med min kone. Jeg elsker henne mer enn noen ting. Jeg elsker familien vår, og er utrolig glad. Jeg har aldri tidligere vært lykkeligere i mitt liv, strålte han til People.com i september i fjor. 

I tillegg til barna Alec har med sin nåværende kone, har han datteren Ireland (20) fra ekteskapet med «9 1/2 Weeks»-skjønnheten Kim Basinger (62). Paret var gift fra 1993 til 2002. 

Saken fortsetter under bildet. 

ELDSTEDATTEREN: Skuespiller Alec Baldwin har datteren Ireland med ekskona Kim Basinger. Lenge har far og datter hatt et turbulent forhold, men den siste tiden har det virket som situasjonen har endret seg.  Foto: Reuters
ELDSTEDATTEREN: Skuespiller Alec Baldwin har datteren Ireland med ekskona Kim Basinger. Lenge har far og datter hatt et turbulent forhold, men den siste tiden har det virket som situasjonen har endret seg. Foto: Reuters Vis mer

Gikk ned ni kilo

Kun to dager etter Hilaria fødte sønnen Rafael i fjor sommer, delte 32-åringen et bilde av seg selv på sykehusbadet i bare undertøyet.

Kort tid etter fødselen avslørte yoga-instruktøren at hun hadde gått ned hele ni kilo bare to og en halv måned etter fødselen. 

- Jeg fødte for 10 uker siden, men jeg prøver ikke å bli kvitt babyvekten. Jeg har kommet til et stadie i livet mitt hvor jeg ikke prøver å være tynnes mulig - men hvor jeg prøver å være sunn og frisk, og jeg har funnet ut at dersom jeg ikke stresser så mye med det, så forsvinner den på en måte av seg selv, fortalte hun til Cosmopolitan.

Hilaria og Alec Baldwin ble sammen i 2011, og året etter giftet paret seg. 

LES OGSÅ: Skjulte babymagen under designerkjole