Hilaria Baldwin ammer mens hun går

Den nybakte tobarnsmoren blåser av kritikken.

ORIGINAL TEKNIKK: Kona til skuespiller Alec Baldwin, Hilaria Thomas Baldwin (t.h), har fått oppmerksomhet for måten hun bruker sønnens bæresele på. Nå forklarer tobarnsmoren hvorfor hun foretrekker å bruke selen i en lav posisjon. Foto: Splash News
ORIGINAL TEKNIKK: Kona til skuespiller Alec Baldwin, Hilaria Thomas Baldwin (t.h), har fått oppmerksomhet for måten hun bruker sønnens bæresele på. Nå forklarer tobarnsmoren hvorfor hun foretrekker å bruke selen i en lav posisjon. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2015 ble stjerneparet Alec (57) og Hilaria Baldwin (32) foreldre for annen gang, da sønnen Rafael (8 mnd.) kom til verden.

Hollywood-skuespillerens unge yogainstruktør-kone har tidligere måttet tåle kritikk i sosiale medier, blant annet fordi hun viste frem babymagen sin i undertøyet.

Denne uken så Hilaria seg nødt til å forsvare seg selv på bildedelingstjenesten Instagram. Tobarnsmoren, som også har datteren Carmen Gabriela (2) med «Blue Jasmine»-stjernen, er nemlig blitt kritisert for måten hun bruker sønnens bæresele på.

Ifølge Daily Mail har 32-åringen fått tyn for at lille Rafael henger for lavt i bæreselen foran på brystet hennes.

Saken fortsetter under bildene.

- Hvis én person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen... Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta, forklarer Hilaria på Instagram.

Skal ha tilgang på «godsakene»

Tilsynelatende har den travle småbarnsmoren fått tilsnakk fordi bæreselen henger for lavt til at hun kan gi sønnen kos mens de er ute på spasertur:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer