Hilaria Baldwin ammer mens hun går

Den nybakte tobarnsmoren blåser av kritikken.

ORIGINAL TEKNIKK: Kona til skuespiller Alec Baldwin, Hilaria Thomas Baldwin (t.h), har fått oppmerksomhet for måten hun bruker sønnens bæresele på. Nå forklarer tobarnsmoren hvorfor hun foretrekker å bruke selen i en lav posisjon. Foto: Splash News
ORIGINAL TEKNIKK: Kona til skuespiller Alec Baldwin, Hilaria Thomas Baldwin (t.h), har fått oppmerksomhet for måten hun bruker sønnens bæresele på. Nå forklarer tobarnsmoren hvorfor hun foretrekker å bruke selen i en lav posisjon. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2015 ble stjerneparet Alec (57) og Hilaria Baldwin (32) foreldre for annen gang, da sønnen Rafael (8 mnd.) kom til verden.

Hollywood-skuespillerens unge yogainstruktør-kone har tidligere måttet tåle kritikk i sosiale medier, blant annet fordi hun viste frem babymagen sin i undertøyet.

Denne uken så Hilaria seg nødt til å forsvare seg selv på bildedelingstjenesten Instagram. Tobarnsmoren, som også har datteren Carmen Gabriela (2) med «Blue Jasmine»-stjernen, er nemlig blitt kritisert for måten hun bruker sønnens bæresele på.

Ifølge Daily Mail har 32-åringen fått tyn for at lille Rafael henger for lavt i bæreselen foran på brystet hennes.

Saken fortsetter under bildene.

TRAVEL MAMMA: Hilaria Baldwin skriver på Instagram at hun er lei av å få kritikk for måten hun bruker bæreselen Sailor Carrier fra Ergobaby på. Her er hun og sønnen fotografert ute på vift i New York i slutten av januar (t.v) og begynnelsen av februar. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
TRAVEL MAMMA: Hilaria Baldwin skriver på Instagram at hun er lei av å få kritikk for måten hun bruker bæreselen Sailor Carrier fra Ergobaby på. Her er hun og sønnen fotografert ute på vift i New York i slutten av januar (t.v) og begynnelsen av februar. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

- Hvis én person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen... Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta, forklarer Hilaria på Instagram.

Skal ha tilgang på «godsakene»

Tilsynelatende har den travle småbarnsmoren fått tilsnakk fordi bæreselen henger for lavt til at hun kan gi sønnen kos mens de er ute på spasertur:

- Hvis jeg bruker selen slik at jeg kan «kysse toppen av hodet hans», så kommer han ikke til godsakene, ok?? Sorry for skyllebøtten min, det er bare så mange meninger ute og går!!, skriver hun frustrert.

Yogainstruktøren, som altså er kjent for å være svært sprek og myk, legger til at hun faktisk når ned til sønnens hode selv om bæreselen henger lavere enn det som kanskje er vanlig.

Saken fortsetter nedenfor.

Motstand mot amming

Hilaria Baldwins aktive ammeteknikk er sikkert et friskt pust i USAs ammedebatt.

Flere Hollywood-kjendiser har tidligere gått ut og forsvart det å amme i full offentlighet, ettersom det fortsatt er festet tabu ved dette i Statene.

Saken fortsetter nedenfor.

Da «Charmed»-stjernen Alyssa Milano (43) introduserte datteren Elizabella (17 mnd.) for verden med et ammebilde på Instagram i 2014, var det mange som reagerte.

I januar gjestet Milano, som i ettertid er blitt en ivrig forkjemper for amming, talkshowet til Wendy Williams (51). Der parkerte den engasjerte tobarnsmoren Williams' aversjon mot å se kvinner som ammer ute blant folk:

- Ville du gått ut for å amme i bilen? Da har jeg et spørsmål til deg: Hvorfor er det ok å vise bilder av Miley Cyrus med to bukseseler over brystvortene, mens det ikke er ok å amme? Biologisk sett er jo ikke brystene et seksuelt symbol, det er noe vi har skapt, argumenterer Milano i talkshowet ifølge ETOnline.

LES OGSÅ: Gjør narr av supermodellens ammebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer