FILMINNSPILLING: Filminnspillingen av "Sex and the City- the movie" ble utsatt tre dager som følge av Evan Handlers hikkeanfall.. Foto: All Over Press
FILMINNSPILLING: Filminnspillingen av "Sex and the City- the movie" ble utsatt tre dager som følge av Evan Handlers hikkeanfall.. Foto: All Over PressVis mer

Hikk stanset filmingen

Hikkeanfallet til skuespiller Evan Handler har forårsaket midlertidig stans i "Sex og singelliv"-innspilling...

SEHER.NO: Det var under filminnspillingen i forrige uke at Evan Handler (46) - spiller Charlottes ektemann Harry Goldenblatt i tv-serien, og nå også filmen, "Sex og singelliv" - fikk et hikkeanfall som til slutt ble så ille at filmingen måtte stanses i tre dager, skriver Contactmusic.com.

 


Skuespilleren skal ha medgitt at han ofte har problemer med hikking.


- Dette har skjedd jevnlig de siste to årene, og noen ganger varer det faktisk i flere dager. Det skjedde litt under filminnspillingen ja, men jeg kan til en viss grad kontrollere det. Jeg bare går til et stille hjørne og konsentrerer meg om å puste, sier Handler.


Det har tidligere blitt bekreftet at rollefigurene og ekteparet Charlotte og Harry, som slet med fertilitetsproblemer i tv-serien, får barn i den nye filmen.


I tillegg blir det endelig bryllup mellom Carrie og Mr. Big...


LES OGSÅ: - Carrie & Co. sammen igjen