FAMILIEN: KayCee har vært gift med Ben Higginson siden 2009. Paret har datteren Zetta Lee sammen.  Foto: Scanpix
FAMILIEN: KayCee har vært gift med Ben Higginson siden 2009. Paret har datteren Zetta Lee sammen. Foto: ScanpixVis mer

«High School Musical»-stjernen er gravid med baby nummer to

– Vi er så spente, skriver skuespilleren på Twitter.

SEOGHØR.NO: Etter at den første «High School Musical»-filmen kom ut i 2006, ble flere av skuespillerne verdenskjente over natten.

Mest av alt var det hovedrolleinnhaverne Zac Efron (26) og Vanessa Hudgens (26) som kapret fansens oppmerksomhet – men også KayCee Stroh (30), som spilte Martha Cox i filmene, fikk en veldig annerledes hverdag.

I ettertid har Stroh jobbet som gjesteredaktør i bladet Tigerbeat og som plus size-modell.

Likevel er det familielivet skuespilleren har satset mest på i kjølvannet av «High School Musical»-suksessen. I 2009 giftet hun seg med Ben Higginson og fire år senere fikk de datteren Zetta Lee sammen.

Og nå har den lille familien annonsert at det er enda en baby på vei.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Stroh (i midten) spilte den smarte jenta Martha Cox i "High School Musical". Her er hun sammen med kollegaene Ashley Tisdale (t. v.) og Zac Efron (t. h.) i en scene.  Foto: Scanpix
POPULÆRE: Stroh (i midten) spilte den smarte jenta Martha Cox i "High School Musical". Her er hun sammen med kollegaene Ashley Tisdale (t. v.) og Zac Efron (t. h.) i en scene. Foto: Scanpix Vis mer


Onsdag denne uken la 30-åringen ut et søtt bilde på Twitter, som viser hennes lille datter i øyeblikket Stroh avslører graviditeten. Bildet ser ut til å være tatt for et par måneder siden, på Valentines-dagen, men brunetten har likevel ventet til nå med å dele nyheten med offentligheten.

«Dette var min store avsløring på Valentines-dagen. Vi er så spente!! #HerKommerDetEndaEn #BabyWildcatNummerTo», skrev Stroh under bildet.

Wildcat-referansen viser til basketball-laget med samme navn, som sto svært sentralt i «High School Musical»-filmene.

Saken fortsetter under bildet.

Etter at hun avslørte den kommende familieforøkelsen, har ikke reaksjonene latt vente på seg.

«Tusen takk til alle for de varme gratulasjonene deres! Jeg føler meg så elsket og heldig! Baby Wildcat #2 føler seg elsket allerede. Kyss og klem til alle», skrev Stroh som svar på de tusenvis av gratulasjonene som strømmet inn.

LES OGSÅ: Zac ble gjenopplivet etter overdose