HIGH-FIVE: Prins William ble noe ufrivillig en del av åpningsshowet under BAFTA-utdelingen i London i går. Foto: Youtube
HIGH-FIVE: Prins William ble noe ufrivillig en del av åpningsshowet under BAFTA-utdelingen i London i går. Foto: Youtube Vis mer

High-five, William!

Prins William sjarmerte alle på BAFTA Awards 2014.

Publisert

SEOGHØR.NO: Man må forvente å få sin del av oppmerksomheten når man utfører oppdrag på vegne av det britiske kongehuset, og vanligvis beholder den britiske kongefamilien fatningen.

Men selv den folkekjære Prins William (31) lot seg rive med da rapperen Tinie Tempah (25) hoppet ned fra scenekanten og ga tronearvingen en high-five.

 

Man kunne tydelig se at prinsen var ukomfortabel med å ufrivillig bli dratt inn i åpningsshowet til BAFTA-utdelingen i London søndag kveld, men ble likevel sporty med på opptrinnet.

På den røde løperen så William derimot ut til å trives med all oppmerksomheten. Prinsen tok blant annet flere «selfies» med fansen og brukte lang tid på alle som ville hilse på sin kommende konge.

Hertugen av Cambridge, som er president for British Academy of Film and Television Arts, var hedersgjest under seremonien som ble avholdt i London Royal Opera House.

I motsetning til det som er normal etikette blant de kongelige, oppførte prins William seg som en ekte Hollywood-veteran på den røde løperen. Tronearvingen brukte over ti minutter på fansen, snakke med filmstjernene og pressen.

I GODT HUMØR: Prinsen brukte lang tid på fans, presse og skuespillerene under prisutdelingen. Foto: REX/Johnny Birch/BAFTA/All Over Press
I GODT HUMØR: Prinsen brukte lang tid på fans, presse og skuespillerene under prisutdelingen. Foto: REX/Johnny Birch/BAFTA/All Over Press Vis mer

- Fantastisk! Så utrolig spennende å ha møtt en prins, sa Uma Thurman (43) om møte med prins William til Daily Mail.

Prinsen viste også frem sitt gode humør fra scenekanten. Da William skulle dele ut prisen i kategorien «Fellowship Award» til Dame Helen Mirren (63), klarte han ikke å unngå å tulle om Helens rolle i filmen «The Queen».

- Hun er en ekstremt talentfull britisk skuespillerinne som jeg sannsynligvis skulle ha kalt bestemor, spøkte prinsen.

HUMOR: William tullet med filmstjernen Helen Mirren fra scenen. Foto: REX/Brian J. Ritchie/All Over Press
HUMOR: William tullet med filmstjernen Helen Mirren fra scenen. Foto: REX/Brian J. Ritchie/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ:    Tatt på senga av prins Williams forslag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer