NÅ HAR HUN BLITT RAPPER: Anita Hegerland rapper og synger sammen med KeSera under delfinalen i MGP lørdag kveld.  Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
NÅ HAR HUN BLITT RAPPER: Anita Hegerland rapper og synger sammen med KeSera under delfinalen i MGP lørdag kveld. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

- Hey! Yo! Det går mye i "yo!"

Hvem skulle vel trodd at Anita Hegerland skulle rappe i Melodi Grand Prix...?

Se videointervju med trioen nederst i saken!

KONGSVINGER (SEHER.NO): For første gang kan en oppleve hip hop i Melodi Grand Prix.

Oslo-guttene i KeSera, Raymond David Henriksen og Nahom Feshatzion, er klare til dyst. Med seg på rap-sangen "Party", har de med seg selveste Anita Hegerland.

- Vi måtte jo ha en vokalist, og da tenkte vi på Anita Hegerland. Vi tenkte at vi bare måtte spørre. Og hun sa ja, og det er dødskult, jubler Oslo-guttene.

Hegreland sa ja umiddelbart da guttene tok kontakt.

- Jeg syntes at det var utrolig kult at de spurte meg, og tenkte bare: "Fader heller, jeg har to barn hjemme på 18 og 20". Jeg syntes det var kjempekult. Låta er så fengende og fin, og gutta er så flinke til å rappe. Og de er verdens skjønneste gutter i tillegg, ler Hegerland overfor Seher.no.

Hun forteller at det passer fint å delta i MGP nå.

- Jeg har jo 40-årsjubileum som artist i år. Så hva passer bedre enn å starte året med et skikkelig party? Hey! Yo! Det går mye i "yo", sier Anita.

KeSera er overbeviste om at Anita har vært skap-rapper i flere år, og avslører overfor Seher.no at MG-kjolen hennes er helt spesiell.

- Kjolen til Anita... Dere kommer til å få sjokk. Den synes!, sier de.

På spørsmål fra Seher.no om hva KeSeera har, som ingen av de andre artistene har, er svaret dette:

- Anita Hegerland.

Se videointervju med trioen under:

[obj:media:7434]
LES OGSÅ: Går den til finalen, blir det bråk

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!