Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Hevngjerrig krig

Brad Pitt og Angelina Jolie er fortsatt uenige om vingården. Nå har de saksøkt hverandre.

DÅRLIG STEMNING: Brad Pitt og Angelina Jolie strålte sammen i 2014. Nå er forholdet anspent. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
DÅRLIG STEMNING: Brad Pitt og Angelina Jolie strålte sammen i 2014. Nå er forholdet anspent. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

Brad Pitt (58) og Angelina Jolie (46) var blant Hollywoods hotteste par før de gikk hver til sitt i 2016. Stjerneduoen hadde da vært gift i to år - og sammen i tolv.

Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt frem til bruddet, har gått gjennom en svært offentlig skittentøyvask, og det ser ikke ut til at det gir seg med det første.

Tidligere i år dukket det opp enda en sak som forsuret det allerede anspente forholdet mellom skuespillerne.

Ifølge rettsdokumenter hadde Jolie nemlig solgt sin halvpart av parets suksessrike vinslott i Frankrike, som Jolie eide 40 prosent av, til en russisk oligark. Pitt svarte med å saksøke ekskona.

Nå har imidlertid Jolie gått til motsøksmål. Det melder CNN.

«Økonomiske konsekvenser»

I motsøksmålet anklager Jolie eksmannen for å føre «hevngjerrig krig mot henne» og for å «kapre» kontrollen over den luksuriøse vingården de en gang drev sammen.

Eiendommen Miraval ble kjøpt av superparet i 2008, og det var her de giftet seg. Etter det dramatiske bruddet beholdt de eiendommen i fellesskap.

Videre i motsøksmålet står det at Pitt «la en så langt suksessfull plan om å ta kontrollen» over vingården, og at det har «ødeleggende økonomiske konsekvenser for Nouvel», hvor hun refererer til sitt tidligere selskap Nouvel LCC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer