Blac Chyna:

Hevdet hun var tatt opp ved prestisjeskole. Sannheten var en helt annen

Skolen påstår at ingen med stjernens navn har kommet inn.

TATT PÅ FERSKEN: Blac Chyna hevdet hun hadde kommet inn på Harvard University. Nå viser det seg at det hele skal være en bløff. Foto: NTB Scanpix
TATT PÅ FERSKEN: Blac Chyna hevdet hun hadde kommet inn på Harvard University. Nå viser det seg at det hele skal være en bløff. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag kveld meldte flere utenlandske medier, deriblant TMZ at realityprofil og modell Blac Chyna (30), hvis egentlige navn er Angela Renée White, hadde kommet inn på prestisjeskolen Harvard University.

Nettstedet skrev riktignok at hun var tatt opp til et nettbasert kurs, men det er likevel stort, ettersom Harvard er en av de mest beryktede og populære skolene i USA.

TMZ la ved dokumentet som skal ha vært bevis på at stjernen var tatt opp til studiet, men fredag ettermiddag melder imidlertid samme tabloide nettsted at det hele bare skal ha vært en bløff.

En talsperson for Harvard har nemlig avkreftet stjernens opptak til TMZ.

- Harvard Business School Online har ikke tatt opp, eller gitt et akseptbrev til en person som heter Angela White, står det i uttalelsen fra skolen.

TURBULENT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna hadde et svært offentlig og ikke minst turbulent forhold. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna hadde et svært offentlig og ikke minst turbulent forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verken Chyna eller hennes talsperson, som stadig uttaler seg på stjernens vegne, har kommentert de siste påstandene fra Harvard University, ei heller besvart TMZ sine henvendelser.

Nytt kapittel i livet

Etter at tobarnsmoren selv hevdet å ha fått skoleplass torsdag, var hun derimot ikke så vanskelig å få i tale.

- Jeg er på et sted i livet nå som handler om realisering og vekst. Jeg vil være god mot meg selv, og mot barna mine. Skolen skal hjelpe meg å bli bedre. Folk snakker alltid om meg, så de kan like gjerne snakke om det positive. Jeg er klar for det neste kapittelet, skal hun ha sagt til TMZ torsdag.

30-åringens iver etter å studere kommer bare kort tid etter at hennes tidligere svigerinne, Kim Kardashian West (38), avslørte at hun studerer for å bli advokat. Chyna har vært kjæreste med Kims lillebror, Rob Kardashian (32), som hun har datteren Dream (2) sammen med.

I et større intervju med Vogue tidligere denne måneden avslørte Kardashian West at hun har bestemt seg for å gå i sin avdøde fars fotspor - og bli advokat.

Ikke uventet kom det mange reaksjoner på beslutningen, og mange hevdet at hun tok en snarvei til advokatyrket ved å droppe juss-studiene. Kardashian har nemlig ikke fullført college, og vil heller ikke ta en juss-grad ved et universitet.

Saken fortsetter nedenfor.

Jobbtilbud

I stedet deltar 38-åringen på 18 undervisningstimer i uken i San Fransisco, og går samtidig i lære hos advokatene Jessica Jackson og Erin Haney. I staten California er denne måten å oppnå en juss-grad på godkjent - selv om flere reagerer på «snarveien».

Negative reaksjoner til tross, stjernen tar fatt på utfordringen, og nå kan også det se ut til at hun har sikret seg en jobb når hun er ferdig. Og det er ikke hvem som helst som har tilbudt stjernen jobb.

Robert Shapiro (76) er seniorpartner i et Los Angeles-basert advokatfirma, og jobbet blant annet sammen med realitystjernens far, Robert Kardashian, i den mye omtalte O.J. Simpson-saken i 1995.

Ifølge nettstedet Contact Music har Shapiro stor tro på Kardashian-datteras advokatdrøm, og tror 38-åringen vil bli en «sensasjonell advokat».

Shapiro representerte seinest Rob Kardashian i saken om omsorgsrett for dattera Dream, som han har med nettopp ekskjæresten Blac Chyna.

Ifølge TMZ skal de to eksene omsider ha kommet til enighet. Tidligere har Rob Kardashian betalt svimlende 20 000 amerikanske dollar i måneden i barnebidrag, men nå betaler han ikke en eneste krone, skal vi tro det amerikanske nettstedet.

Eksparet skal fremover dele på utgifter vedrørende datteras helse og utdanning.

LES OGSÅ: Forlot datteren for kjærlighetsferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer