BIEBER-FEVER: Slik så det ut utenfor The Thief da Justin Bieber bodde på hotellet i april. Planen var egentlig at han skulle ha bodd på Holmenkollen Park, men dette ble endret i siste liten. Foto: Seoghør.no
BIEBER-FEVER: Slik så det ut utenfor The Thief da Justin Bieber bodde på hotellet i april. Planen var egentlig at han skulle ha bodd på Holmenkollen Park, men dette ble endret i siste liten. Foto: Seoghør.noVis mer

Hevder Stordalen «stjeler» kjendiser til luksushotell

- Det er det største tullballet jeg har hørt. Vi har aldri betalt gjester for å bo hos oss, sier hotellkongen Petter Stordalen.

SEOGHØR.NO: Siden åpningen av Petter Stordalens luksushotell The Thief på Tjuvholmen i Oslo har celebriteter som Justin Bieber (19), Pink (33), Steven Van Zandt (62), Jared Leto (41), Dave Navarro (46) og, sist ut, Rihanna (25) alle overnattet på hotellet.

Nå anklages Stordalen for å «stjele» kjendisgjestene ved hjelp av gratisovernattinger, kontaktpleie og andre luksuriøse bestikkelser.

Dagens Næringsliv har tidligere skrevet om at Stordalen sponset Bieber og hans reisefølge med 750 000 kroner i sponsormidler, mot at de bodde på hotellet, og ifølge Dagbladet sier rykter i hotellbransjen at Stordalen er «ekstremt sjenerøs med internasjonale stjernegjester, og rabatter».

Dette avviser Stordalen overfor avisen:

- Det er det største tullballet jeg har hørt. Vi har aldri betalt gjester for å bo hos oss. The Thief-gjestene er ikke opptatt av rabatter. De betaler svært godt.

Flere av de celebre gjestene har fått disponere Stordalens private «luksusleketøy», som båter og biler, og Justin Bieber fikk ifølge avisen bygget et eget treningsrom på hotellet da han gjestet Oslo i april.

- Vi har flere gjester som har lånt båten, men «there is no such thing as a free lunch». Betaler man flere titalls tusen for et opphold, så er det klart du kan få litt ekstra, sier Stordalen til Dagbladet.

Flere av kjendisene som har bodd på hotellet har delt bilder fra oppholdet via den sosiale bildedelingstjenesten Instagram, noe Stordalen hevder er god Norgesreklame:

- Det er reklame som en ikke kan få kjøpt noe steder.

LES OGSÅ: Bianca (34) har spilt tenåring siden 1993