Hevder spillselskap har misbrukt henne

Lindsay Lohan føler seg krenket av skaperene bak spillserien «GTA».

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lindsay Lohan (27) raser mot spillselskapet Rockstar Games. Den trøblete Hollywood-stjernen mener nemlig at spillselskapet har kopiert henne, uten hennes tillatelse, i TV-spillet «Grand Theft Auto V».

Ifølge nettstedet TMZ skal Lindsay ha bedt sine advokater gå til rettslige skritt og vurderer å saksøke Rockstar Games for en stor sum med penger.

Problemet er at det finnes ikke noe definitivt bevis for at spillselskapet har kopiert Lohan i spillet.

FØLER SEG KRENKET: Det er dette bildet Lindsay Lohan mener ligner for mye på henne. Samtidig er det flere episoder i spillet skuespilleren mener er hentet fra hennes virkelige liv. Foto: REX/Jeff Blackler/All Over Press
FØLER SEG KRENKET: Det er dette bildet Lindsay Lohan mener ligner for mye på henne. Samtidig er det flere episoder i spillet skuespilleren mener er hentet fra hennes virkelige liv. Foto: REX/Jeff Blackler/All Over Press Vis mer

På coveret til spillet er det bilde av en kvinne som delvis ligner på Lindsay Lohan, men tidligere har det blitt hevdet at Rockstar har kopiert Kate Upton eller Shelby Welinder.

Også i handlingen til spillet føler Lindsay seg misbrukt. I et av oppdragene spør «Lindsay-kopien» spilleren om han kan kjøre henne hjem for å unnslippe paparazziene.

I et annet oppdrag er kopien innlosjert på det som ligner på hotellet Chateau Marmont, et hotell som Lindsay ikke bare ferierer på ofte, men også har bodd på i en lengere periode. Der er oppdraget å fotografere kopien når hun har sex.

Rockstar Games har ikke uttalt seg om saken.

LES OGSÅ:     Delte toppløsbilde med saken